Bigscreen VR – Kuulokkeet silmille Kommentit pois päältä artikkelissa Bigscreen VR – Kuulokkeet silmille

Aika moni tyyriiden -lasien ostaja saattaa miettiä tällä hetkellä, että mitähän nyt tuli hankittua. Sen jälkeen kun on käyttänyt rahaa pariin kohtalaiseen peliin ja moneen huonoon, jotka ovat heikoimmillaan kokemuksena verrattavissa vähän lemmehtyneisiin ostereihin saattaa tuntea itsensä kansanomaisesti sanottuna tolloksi. Teknologia on verrattaen uutta, ja sille sovelluksia kehittävät tuntuvat vasta raaputtavan pintaa hyvin vaihtelevilla seurauksilla. Isot talot tekevät usein laadukasta jälkeä, mutta sekään ei tunnu täysin riittävältä koska laatu tarkoittaa enimmäkseen sitä, että laatta ei lennä tai silmät eivät väsy ihan heti. tuo sen lisäarvon mitä VR-lasit tarvitsevat.

Mielenkiintoisin virtuaalilaseihin liittynyt ajatus tuli pari kuukautta sitten eräässä tulevan -pelin ennakossa, johon on lisätty myös VR-tuki. VR-tuki itsessään muuttaa vain näkymän, jossa pelaaja näkee putoavat palikat etäältä, mutta ei itse liiku pelialueella. Ennakossa kuvailtiin sitä sanoilla ”kuulokkeet silmille”. Juuri sitä tekee Bigscreen, jossa on vaihdettavat ympäristöt, mahdollisuus ryhmähuoneisiin ja kahteen näyttökuvaa peilaavaan paneeliin. Antoisin kokemus oli videopalvelujen, kuten katsominen, jossa esimerkiksi tekstitykset ovat niin suuria, että lasien reunojen sumenema ei haittaa lukemista.

En käynyt ryhmähuoneissa, koska en halua tavata täysin tuntemattomia ihmisiä internetissä, ellei siihen ole esimerkiksi verkkopelaamisen vuoksi velvoittavaa pakkoa. Tarjolla on arvostelua kirjoittaessa muutenkin pari, lähinnä vieraskielistä kanavaa, joihin ei innosta mennä kuokkimaan. Tuttujen kanssa elokuvien katsomiseen Bigscreen soveltunee mainiosti, mutta parhaimmillaan se on yksin. Bigscreen on kaikessa yksinkertaisuudessaan ollut omassa VR-käytössä selvästi muita edellä oleva sovellus, varsinkin kun VR-pelaaminen ei ole vielä löytänyt standardejaan. Tämä kannattaa ehdottomasti ladata, jos ei muun niin elokuvien vuoksi. VR-lasit ovat myös yksityisyyteen mainioita, koska niitä voi käyttää myös kun tietokoneen näyttö on pois päältä.

Lataa Bigscreen VR

Bigscreen VR

7.5 / 10
Hyvää Oikeasti mukava tapa katsoa elokuvia ja pelata pelejä VR-laseilla. Valkokankaan/näytön säätäminen toimii. Ruudun valo tuo mukavaa ympäristön efektiä. Toimii sukkelasti myös pelien kanssa. Toimii hitaammalla koneella. Huonoa Beta bugittaa etenkin Steam-versiona. Ympäristöjä ei voi luoda itse kuten SteamVR:ssä. Chat tuntemattomien kanssa ei kiinnosta. Kaipaisi ääniä taustalle. Lyhyesti Bigscreen VR:ssä on puutteita, mutta se on silti ilmaisena aivan välttämätön hankinta VR-lasien omistajille.
Testattu: HTC Vive, Oculus Rift

Sony on väitetysti hylkäämässä PSVR2 -lasit – tällä hetkellä kehityksen alla vain kaksi omaa peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Sony on väitetysti hylkäämässä PSVR2 -lasit – tällä hetkellä kehityksen alla vain kaksi omaa peliä

PSVR 2

Uuden raportin mukaan on pienentämässä panostuksiaan -pelaamiseen. Samalla maailmalla velloo väitteitä, että PlayStation VR 2:lle on kehitteillä tällä hetkellä vain kaksi omaa VR-peliä.

PlayStation VR 2 -virtuaalitodellisuuslasit julkaistiin PS5:lle ja tarjosivat parannuksia edelliseen sukupolveen verrattuna. Myynnin ei kuitenkaan uutisten mukaan ole vastannut odotuksia, eikä Sony ole tehnyt merkittäviä VR-peli-ilmoituksia julkaisun jälkeen.

Kyseinen väite pamautettiin ilmoille sen jälkeen, kun Sony sulki London Studion, joka on tunnettu VR-pelien kehittämisestä alkuperäiselle PlayStation VR:lle.

Kolmannen osapuolen kehittäjät voivat silti julkaista pelejä PSVR 2:lle, mutta vaikuttaa siltä, että Sony saattaa olla vetäytymässä tästä pestistä kokonaan.

Lähde: Androidcentral

Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen virtuaaliselle tasolle Kommentit pois päältä artikkelissa Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen virtuaaliselle tasolle

Just Dance VR: Welcome to Dancity

Huippusuosittu tanssipelisarja Just Dance saa uuden ulottuvuuden, kun Just Dance : Welcome to Dancity julkaistaan 15. lokakuuta , ja -virtuaalilaseille.

Pelin julkaisun yhteydessä pelaajat voivat tanssia 25 hittikappaleen ja alkuperäisen biisin tahdissa. Näitä ovat muun muassa Queenin “Don't Stop Me Now”, Selena Gomezin “Bad Liar”, Nicki Minajn “Starships”, Ellie Gouldingin “Lights”, Carly Rae Jepsenin “Call Me Maybe”, Fergie Ft. Q-tip & GoonRockin “A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)” ja Lele Pons ft. Susan Diaz & Victor Cardenasin “Volar”.

Jopa kuusi pelaajaa voi tanssia yhdessä 360 asteen virtuaalimaailmoissa, jotka ovat peräisin ikonisista Just Dance -kappaleista. Just Dance VR sisältää myös täysin uutta pelattavuutta kahden käden pisteytyksellä. Mukana on myös sosiaalinen Dancity-keskus, jossa pelaajat voivat tavata muita ympäri maailmaa. Dancityssä pelaajilla on oma asunto, jossa he voivat tanssia ja touhuta jopa kuuden pelaajan kanssa.

Pelin ominaisuudet:

  • 25 hittikappaletta ja alkuperäistä biisiä
  • Tanssi jopa kuuden pelaajan kanssa 360 asteen virtuaalimaailmoissa
  • Uusi kahden käden pisteytysjärjestelmä
  • Sosiaalinen Dancity-keskus, jossa voi tavata muita pelaajia
  • Oma asunto, jossa voi tanssia ja touhuta ystävien kanssa

julkaistaan 15. lokakuuta Meta Quest 2-, Meta Quest Pro- ja Meta Quest 3 -virtuaalilaseille.