Bigscreen VR – Kuulokkeet silmille Kommentit pois päältä artikkelissa Bigscreen VR – Kuulokkeet silmille

Aika moni tyyriiden -lasien ostaja saattaa miettiä tällä hetkellä, että mitähän nyt tuli hankittua. Sen jälkeen kun on käyttänyt rahaa pariin kohtalaiseen peliin ja moneen huonoon, jotka ovat heikoimmillaan kokemuksena verrattavissa vähän lemmehtyneisiin ostereihin saattaa tuntea itsensä kansanomaisesti sanottuna tolloksi. Teknologia on verrattaen uutta, ja sille sovelluksia kehittävät tuntuvat vasta raaputtavan pintaa hyvin vaihtelevilla seurauksilla. Isot talot tekevät usein laadukasta jälkeä, mutta sekään ei tunnu täysin riittävältä koska laatu tarkoittaa enimmäkseen sitä, että laatta ei lennä tai silmät eivät väsy ihan heti. tuo sen lisäarvon mitä tarvitsevat.

Mielenkiintoisin virtuaalilaseihin liittynyt ajatus tuli pari kuukautta sitten eräässä tulevan Effect -pelin ennakossa, johon on lisätty myös -tuki. VR-tuki itsessään muuttaa vain näkymän, jossa pelaaja näkee putoavat palikat etäältä, mutta ei itse liiku pelialueella. Ennakossa kuvailtiin sitä sanoilla ”kuulokkeet silmille”. Juuri sitä tekee Bigscreen, jossa on vaihdettavat ympäristöt, mahdollisuus ryhmähuoneisiin ja kahteen näyttökuvaa peilaavaan paneeliin. Antoisin kokemus oli videopalvelujen, kuten katsominen, jossa esimerkiksi tekstitykset ovat niin suuria, että lasien reunojen sumenema ei haittaa lukemista.

En käynyt ryhmähuoneissa, koska en halua tavata täysin tuntemattomia ihmisiä internetissä, ellei siihen ole esimerkiksi verkkopelaamisen vuoksi velvoittavaa pakkoa. Tarjolla on arvostelua kirjoittaessa muutenkin pari, lähinnä vieraskielistä kanavaa, joihin ei innosta mennä kuokkimaan. Tuttujen kanssa elokuvien katsomiseen soveltunee mainiosti, mutta parhaimmillaan se on yksin. Bigscreen on kaikessa yksinkertaisuudessaan ollut omassa -käytössä selvästi muita edellä oleva sovellus, varsinkin kun VR-pelaaminen ei ole vielä löytänyt standardejaan. Tämä kannattaa ehdottomasti ladata, jos ei muun niin elokuvien vuoksi. ovat myös yksityisyyteen mainioita, koska niitä voi käyttää myös kun tietokoneen näyttö on pois päältä.

Lataa Bigscreen VR

Kommentoi

Bigscreen VR

7.5 / 10
Hyvää Oikeasti mukava tapa katsoa elokuvia ja pelata pelejä VR-laseilla. Valkokankaan/näytön säätäminen toimii. Ruudun valo tuo mukavaa ympäristön efektiä. Toimii sukkelasti myös pelien kanssa. Toimii hitaammalla koneella. Huonoa Beta bugittaa etenkin Steam-versiona. Ympäristöjä ei voi luoda itse kuten SteamVR:ssä. Chat tuntemattomien kanssa ei kiinnosta. Kaipaisi ääniä taustalle. Lyhyesti Bigscreen VR:ssä on puutteita, mutta se on silti ilmaisena aivan välttämätön hankinta VR-lasien omistajille.
Testattu: HTC Vive, Oculus Rift

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen -lasit kuten HTC Vive, Meta tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

Netflix on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä PC:lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva Netflix suoratoistopalveluun.

Kommentoi