BioShock -elokuva tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa BioShock -elokuva tulossa Netflixiin

BioShock

on parhaillaan tekemässä -aiheista elokuvaa yhdessä 2K ja Take-Twon kanssa. Elokuvalla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai elokuvantekijää, mutta suunnitelmat elokuvasta on ollut työn alla jo vuoden verran.

BioShock ilmestyi alunperin vuonna 2007 ja se oli hengellinen jatke System Shock -pelisarjalle. Peli sijoittuu kuvittelliseen vedenalaiseen Rapturen kaupunkiin, jonka oli tarkoitus olla turvasatama rikkaille. Paikka kuitenkin kääntyi nopeasti vedenalaiseksi helvetiksi biomekanisine Big Daddies ja neuloilla varustautuneiden Little Sistersien myötä.

Sittemmin peli sai jatkoa vuonna 2010 -pelin myötä. Vuonna 2013 ilmestyi ja vuonna 2016 trilogia saatiin samoihin kansiin -kokoelman myötä.

Miksi uutta Beverly Hills Cop -elokuvaa odotettiin lähes 30 vuotta? Kommentit pois päältä artikkelissa Miksi uutta Beverly Hills Cop -elokuvaa odotettiin lähes 30 vuotta?

Eddie Murphyn paluu ikoniseen Axel Foleyn rooliin -elokuvassa on tapahtumassa aivan piakkoin, 30 vuoden odotuksen jälkeen. Miksi näin pitkä viive elokuva? Syynä on useiden tekijöiden yhdistelmä, mukaan lukien Murphyn halu lunastaa sarja uudelleen ja hänen uransa nousukauden ajoittuminen oikeaan aikaan.

Murphy ei ollut tyytyväinen jatko-osiin

Vaikka alkuperäinen nosti Murphyn supertähdeksi, jatko-osat eivät menestyneet yhtä hyvin kriitikoiden silmissä. Murphy itse ei ollut niistä lainkaan fani, mikä sai hänet pysymään erossa sarjasta jatko-osastoiveista huolimatta.

Hutilyönti: Beverly Hills Cop -televisiosarja

Toivo paluusta heräsi 2010-luvun alkupuolella. Beverly Hills Cop -televisiosarjasta kuvattiin pilottijakso, jossa Murphy teki vierailevan tähden roolin. Valitettavasti sarjaa ei kuitenkaan koskaan tilattu tuotantoon sen heikohkon pilottijakson vuoksi.

Murphyn viimeaikaiset menestykset vauhdittavat paluuta

Murphyn paluu huipulle striimaushiteillä kuten on sytyttänyt uudelleen kiinnostuksen hänen uraansa kohtaan. Tämä menestys lienee vaikuttanut myös :n ajoitukseen ja houkutellut elokuvaan myös vahvan tukiroolin näyttelijäkaartin.

Eddie Murphy tahtoo jättää jäähyväiset rakastetulle hahmolleen?

Tässä uransa vaiheessa Murphy ei välttämättä palaa hahmoon enää koskaan. Tämä tietoisuus on saattanut innostaa Murphyn palaamaan ja mahdollisesti jopa päättämään elokuvasarjan heti kerrallaan, luoden tyydyttävän lopun sekä hänelle itselleen että faneille.

Joten oletettavasti Beverly Hills Cop 4:ää ei ole odotettu vain pelkästään nostalgian vuoksi. Se on yhdistelmä Murphyn halua kontrolloida elokuvasarjan tarinaa, hänen uransa suuntaa ja mahdollisuutta saada rakastetulle hahmolle arvoisensa päätöksen.

Beverly Hills Cop: Axel F julkaistaan heinäkuussa – uusin traileri on saanut fanit innostumaan

julkaisi torstaina koko trailerin tulevalle jatko-osalle Beverly Hills Cop: Axel F. Neljännessä osassa suosittua Beverly Hills Cop -sarjaa nähdään jälleen suorapuheisena Detroitin poliisina Axel Foleynä.

Traileri esittelee Murphyä ikonisen roolinsa parissa yhdessä muiden tuttujen näyttelijöiden John Ashtonin, Judge Reinholdin ja Paul Reiserin kanssa. Luvassa on intensiivisiä toimintakohtauksia, Murphyn tavaramerkkihuumoria ja tietenkin unohtumaton tunnusmelodia.

Elokuva julkaistaan Netflixissä maailmanlaajuisesti 3. heinäkuuta 2024.

Eddie Murphy palaa toimintaan uudessa Beverly Hills Cop 4 -trailerissa Kommentit pois päältä artikkelissa Eddie Murphy palaa toimintaan uudessa Beverly Hills Cop 4 -trailerissa

julkaisi torstaina koko trailerin tulevalle jatko-osalle . Neljännessä osassa suosittua -sarjaa nähdään jälleen suorapuheisena Detroitin poliisina Axel Foleynä.

Traileri esittelee Murphyä ikonisen roolinsa parissa yhdessä muiden tuttujen näyttelijöiden John Ashtonin, Judge Reinholdin ja Paul Reiserin kanssa. Luvassa on intensiivisiä toimintakohtauksia, Murphyn tavaramerkkihuumoria ja tietenkin unohtumaton tunnusmelodia.

Elokuva julkaistaan Netflixissä maailmanlaajuisesti 3. heinäkuuta 2024.