BioShock saa jatkoa uuden pelistudion voimin Kommentit pois päältä artikkelissa BioShock saa jatkoa uuden pelistudion voimin

BioShock

on ilmoittanut julkaisevansa jatkoa suosittuun BioShock -pelisarjaan. Uuden BioShock -pelin kehityksestä vastaa tuore pelistudio Cloud Chamber.

Pelin kehitystiimissä on henkilöitä jotka ovat aiemmin työskennelleet mm. Call of Duty, Assassin’s Creed, Star Wars, sekä Walking Dead -pelien parissa.

Retrofuturistinen BioShock -pelisarja sai alkunsa vuonna 2007 ensimmäisen pelin muodossa. Jatkoa seurasi vuonna 2010 kun ilmestyi. Vuoden 2013 Infinite puolestaan toi pelaajat pinnalle vedenalaisesta kauhumaailmasta. 2016 kaikki kolme peliä nivottiin BioShock: The Collection -paketiksi ja sen jälkeen sarjasta ei ole kuultu.

Tulevan pelin lopullinen nimi ja julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Näin upealta GTA Vice City ja San Andreas näyttävät Unreal 5 -pelimoottorilla – katso videot Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta GTA Vice City ja San Andreas näyttävät Unreal 5 -pelimoottorilla – katso videot

GTA Vice City x Unreal Engine 5

Viime aikoina ollaan nähty useita videoita suosituista peleistä, miltä ne näyttäisivät modernilla Engine 5 -pelimoottorilla luotuina. Videoita ollaan saatu mm. Portal, Cyberpunk 2077, Halo sekä Fallout -peleistä, jos ne olisi luotu kyseisellä pelimoottorilla.

Nyt vuorossa on vuoden 2002 ja vuoden 2004 Grand Theft Auto: San Andreas -peli, joista on luotu modernisoidut versiot Engine 5 -pelimoottorilla.

Videon taustalla on 3D artisti, modaaja sekä tubettaja TeaserPlay, joka on luonut samanlaisia tekeleitä myös Assassin’s Creed ja Silent Hill -peleistä.

Kyseiset pelit saivat uudelleenjulkaisun viime vuoden lopulla Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition -pakettina, johon kuului myös III -peli. Kyseinen julkaisu sai osakseen paljon kritiikkiä pelien huonosta laadusta ja erikoisista grafiikkaratkaisuista.

on parhaillaan kehittämässä seuraavaa VI -peliä.

Kommentoi

Tältä seuraava Fallout -peli voisi näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä seuraava Fallout -peli voisi näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla

Fallout (Unreal Engine 5)

Hiljattain ilmestyneen 5 -pelimoottorin avulla on luotu jo useita eri näkemyksiä tulevaisuuden peleistä. Videoita ollaan saatu mm. Portal, Cyberpunk 2077 ja Halo -peleistä, jos ne olisi luotu kyseisellä pelimoottorilla.

Nyt vuorossa on Fallout -pelisarja, josta innokkaat fanit ovat luoneet uuden pelimoottorin avulla näkemyksen miltä tuleva 5 -peli saattaisi näyttää.

Videolla nähdään erilaisia pätkiä, joissa nähdään ikonisia Fallout -aiheisia elementtejä kuten Power Armour -kypärä sekä Pip-Boy.

Videon taustalla on Enfant Terrible -kanava, joka on keskittynyt suosittuja pelejä modernisoiviin videoihin. Aiemmin kanavalla on nähty mm. BioShock ja Red Dead Redemption -uusintovideoita.

Virallista 5 -peliä ei olla saamassa ihan hetkeen, sillä Bethesda työstää parhaillaan scifiroolipeliä Starfield, joka viivästyi hiljattain ensi vuoden puolelle. Sen jälkeen vuorossa on seuraava The Elder Scrolls -peli.

Kommentoi