BioShock saa jatkoa uuden pelistudion voimin Kommentit pois päältä artikkelissa BioShock saa jatkoa uuden pelistudion voimin

BioShock

on ilmoittanut julkaisevansa jatkoa suosittuun -pelisarjaan. Uuden BioShock -pelin kehityksestä vastaa tuore pelistudio .

Pelin kehitystiimissä on henkilöitä jotka ovat aiemmin työskennelleet mm. , Assassin's Creed, , sekä -pelien parissa.

Retrofuturistinen BioShock -pelisarja sai alkunsa vuonna 2007 ensimmäisen pelin muodossa. Jatkoa seurasi vuonna 2010 kun ilmestyi. Vuoden 2013 puolestaan toi pelaajat pinnalle vedenalaisesta kauhumaailmasta. 2016 kaikki kolme peliä nivottiin -paketiksi ja sen jälkeen sarjasta ei ole kuultu.

Tulevan BioShock pelin lopullinen nimi ja julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

”Zombiet tulee, oletko valmis?” – hyytävä uusi Call Of Duty: Modern Warfare III -traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa ”Zombiet tulee, oletko valmis?” – hyytävä uusi Call Of Duty: Modern Warfare III -traileri nyt julki

Hyytävä uusi traileri : Modern Warfare III:n Zombeista antaa meille ensimmäisen kurkistuksen tulevaan peliin. Nyt legendaarinen ensimmäisen persoonan ammuntapelimoodi saa uusia, mutta silti tuttuja kasvoja kuolleiden joukkoon.

Uusi traileri käynnistyy neljän tuntemattomalta vaikuttavan erikoisjoukon jäsenen asettaessa yövision lasit ja murtautuessa ruumiilla täytettyyn rakennukseen. He löytävät pöydän ympärillä istuvat neljä ruumista ja keskellä pöytää on laite, joka paljastaa hohtavia näyteputkia tuntemattomasta aineesta. ”Ne ovat todellisia, ne ovat täällä”, sanoo erikoisjoukon jäsen ja riisuu kaasunaamarinsa paljastaen olevansa Viktor Zakhaev, ikoninen Call of Duty -pelin antagonisti ja Modern Warfare III:n päähahmo. Kun he ovat ottaneet näyteputket, he poistuvat rakennuksesta ja kohtaavat poliisivoimat. Tämä viittaa uuteen ominaisuuteen tulevassa Zombies-moodissa: Taistelu tapahtuu sekä ihmisten että ei-ihmisten vihollisia vastaan.

iPhone 15 Pro muuttaa pelaamisen säännöt – useita huippupelejä saapuu mobiilipelaamisen maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa iPhone 15 Pro muuttaa pelaamisen säännöt – useita huippupelejä saapuu mobiilipelaamisen maailmaan

Applen viimeisimmässä iPhone-tapahtumassa pelaajille tarjoiltiin herkullisia uutisia: suositut pelit, kuten :n uusintaversio, ja Assassin's Creed Mirage ovat saapumassa Pro:lle myöhemmin tänä vuonna ja alkuvuodesta 2024. Pilvipelaamisen nousu tekee suurten PC- ja konsolipelien pelaamisen mobiililaitteilla mahdolliseksi, mutta pelaajien on varauduttava riippuvaisuuteen nettiyhteyden nopeudesta.

Vaikka on korostanut uusimpien piirien, kuten M1- ja M2-sarjan, tehoja pelikäytössä, monet pelikehittäjät ovat olleet hitaita hyväksymään Applen väitteitä Mac-pelaamisen potentiaalista. Kuitenkin iPhone on toinen juttu: ihmiset pelaavat sillä lukuisia pelejä, aina Genshin Impactista Fortniteen. Tämä siirto mahdollistaa pelaajille paitsi perinteiset mobiilipelit myös AAA-luokan pelit.

Ajatus, että voit pelata suurta peliä, kuten Assassin's Creed Miragea iPhonella jo alkuvuodesta 2024 ilman merkittäviä graafisia ongelmia, on merkittävä saavutus. Lisäksi lisälaitteet, kuten Razerin Kishi-ohjain, tekevät puhelimella pelaamisesta entistä helpompaa.