BioShock saa jatkoa uuden pelistudion voimin Kommentit pois päältä artikkelissa BioShock saa jatkoa uuden pelistudion voimin

BioShock

Games on ilmoittanut julkaisevansa jatkoa suosittuun BioShock -pelisarjaan. Uuden BioShock -pelin kehityksestä vastaa tuore pelistudio Cloud Chamber.

Pelin kehitystiimissä on henkilöitä jotka ovat aiemmin työskennelleet mm. Call of Duty, Assassin’s Creed, Star Wars, sekä Walking Dead -pelien parissa.

Retrofuturistinen BioShock -pelisarja sai alkunsa vuonna 2007 ensimmäisen pelin muodossa. Jatkoa seurasi vuonna 2010 kun 2 ilmestyi. Vuoden 2013 puolestaan toi pelaajat pinnalle vedenalaisesta kauhumaailmasta. 2016 kaikki kolme peliä nivottiin BioShock: The Collection -paketiksi ja sen jälkeen sarjasta ei ole kuultu.

Tulevan pelin lopullinen nimi ja julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Hiippailun taikaa – Splinter Cell -pelisarja täyttää 20 vuotta Kommentit pois päältä artikkelissa Hiippailun taikaa – Splinter Cell -pelisarja täyttää 20 vuotta

Splinter Cell

Ubisoft julkisti viime vuonna tekevänsä uusversion maineikkaasta Splinter Cell -toimintapelistä. Tämä hiippailua, agenttitoimintaa ja salakavalia toimia toisiinsa yhdistävä klassikkopeli toisi legendaarisen Sam Fisherin myös nykysukupolven pelikoneilla koettavaksi.

Alkuperäinen julkaistiin tasan 20 vuotta sitten. Nyt näitä pyöreitä vuosia juhlistetaan luomalla silmäys tuon pelin tunnelmiin ja sen odotettuun uusversioon.

Uutta versiota ovat tekemässä monet alan kokeneet nimet. Heistä neljä istutettiin alas kertomaan uuden version tekemisestä ja alkuperäisen pelin merkityksestä. Mukana ovat taiteellinen ohjaaja Chris Auty, tekninen ohjaaja Christian Carriere, vanhempi pelisuunnittelija Andy Schmoll ja kenttäsuunnittelun apulaisohjaaja Zavian Porter.

tunnetaan erikoisagentti Sam Fisherin hiljaisesta ja salakavalasta toiminnasta. Hän hoitaa hommat, joihin muut eivät pysty. Lukuisista Splinter Cell -peleistä tuttu Fisher tekee odotetun paluun, kun alkuperäinen peli saa nykypäivän pelikoneille tehdyn uusversion. Aikanaan ylistetty vallankumouksellinen agenttipeli esitteli upeat pelimekaniikat, persoonallisen agenttihahmon ja kiehtovat tehtävät, joissa maltti oli valttia ja vaivihkainen erikoisvälineiden käyttö oli tärkeämpää kuin suora toiminta.

Toronto -pelistudio työskentelee uuden Splinter Cell -pelin parissa ja hyödyntää Ubisoftin omaa Snowdrop-pelimoottoria. Samainen pelimoottori on käytössä muun muassa tulevassa Avatar: Frontiers of Pandora -pelissä sekä vielä nimeämättömässä Star Wars -peliprojektissa.

Muistathan myös ladata alkuperäisen Splinter Cell -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.

Kommentoi

Avatar-hahmot saapuvat Brawlhalla-taistelupeliin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Avatar-hahmot saapuvat Brawlhalla-taistelupeliin – katso traileri

Brawlhalla x Avatar

Ubisoft tuo suositun Avatar: The Last Airbender -animaation sankarit mukaan Brawlhallan lennokkaisiin otteluihin.

on ilmaiseksi pelattava taistelupeli, joka viehättää paitsi helpolla pelattavuudellaan, myös monipuolisella hahmokaartillaan. Nyt se täydentyy kolmella Avatar: The Last Airbender -sankarihahmolla. Mukana ovat keskeiset ja rakastetut hahmot Aang, Zuko ja Toph. Jokainen pelin hahmoista on lunastettavissa käyttöön 300 Mammoth-kolikolla.

Aang on crossover-hahmo Wu Shangille ja viimeinen airbender-taistelijoista. Avatar-hahmona hän voi hyödyntää jokaista neljästä eri elementistä ja kääntää nämä edukseen taisteluissa. Aang käyttää taisteluhanskoja ja keihästä sekä kykenee muuttumaan Avatar-hahmoksi.

Toph on Kor-hahmon crossover-versio. Sokeana syntynyt earthbender-soturi on itsepäinen ja äärimmäisen itsevarma tapaus, joka sanoo ja tekee, mitä huvittaa. Muita mielellään pomottava Toph turvautuu taistelussa ensisijaisesti taisteluhanskoihin ja sotavasaraan. Erikoiskykynä hän käyttää ainutlaatuisia maanmuokkausvoimiaan.

Hattorin kanssa crossover-hengessä yhdistyvä Zuko on tulilordi Ozain poika ja näin itsekin taidokas firebender-taistelija. Tulivaltakuntaa vastaan kääntynyt Zuko on myös Aangin tulivoimien opettaja. Kahakoissa Zukon valintana ovat miekka ja keihäs. Erikoisvoimana käytössä on sinisen hengen tuliset voimat.

Uudet hahmot mukaan tuova pelipäivitys tuo mukanaan myös ainutlaatuisen pelitapahtuman, joka sisältää ilmatemppelikartan yksi yhtä vastaan -otteluille. Lisäksi päivitys sisältää uusia hahmotoimintoja sekä uuden emoji- ja avatar-valikoiman. Uudet esineet ja pelikartat ovat pelattavissa myös tapahtuman jälkeen.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi