BioWare avaa oikukkaan Anthem -demon parannuksia ja korjauksia Kommentit pois päältä artikkelissa BioWare avaa oikukkaan Anthem -demon parannuksia ja korjauksia

sci-fi toimintaroolipelin ennakkotilaajat pääsivät kokeilemaan pelin demoa kuluneen viikonlopun aikana. Kokeilut eivät mennyt ihan niinkuin olisi toivottu. Kokeiluversio kärsi monista ongelmista aina epäonnistuneista kirjautumisyrityksistä aina loputtomiin latausaikoihin. Tästä huolimatta suljettua demoa pelasi yli 9 miljoona ihmistä suorittaen yli miljoona stronghold -tehtävää ja tappaen yli 2 miljoonaa viatonta Grabbit -otusta samassa rytäkässä.

Viattomia Grabbit -otuksia.

Nyt pelin kehittäjä on avannut, että kyseiset ongelmat on korjattu jo tulevaan lopulliseen versioon ja osaa korjauksista päästään testaamaan jo ensi viikonlopun avoimessa demossa. Pelin avoin demo on pelattavissa tulevana viikonloppuna helmikuun 1. – 3. päivä.

Anthem ilmestyy ja -konsoleille ja :lle helmikuun 22. päivä.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.