BioWare avaa oikukkaan Anthem -demon parannuksia ja korjauksia Kommentit pois päältä artikkelissa BioWare avaa oikukkaan Anthem -demon parannuksia ja korjauksia

sci-fi toimintaroolipelin ennakkotilaajat pääsivät kokeilemaan pelin demoa kuluneen viikonlopun aikana. Kokeilut eivät mennyt ihan niinkuin olisi toivottu. Kokeiluversio kärsi monista ongelmista aina epäonnistuneista kirjautumisyrityksistä aina loputtomiin latausaikoihin. Tästä huolimatta suljettua demoa pelasi yli 9 miljoona ihmistä suorittaen yli miljoona stronghold -tehtävää ja tappaen yli 2 miljoonaa viatonta Grabbit -otusta samassa rytäkässä.

Viattomia Grabbit -otuksia.

Nyt pelin kehittäjä on avannut, että kyseiset ongelmat on korjattu jo tulevaan lopulliseen versioon ja osaa korjauksista päästään testaamaan jo ensi viikonlopun avoimessa demossa. Pelin avoin demo on pelattavissa tulevana viikonloppuna helmikuun 1. – 3. päivä.

ilmestyy ja Playstation 4 -konsoleille ja PC:lle helmikuun 22. päivä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi