BioWare paljasti seuraavan Dragon Age -pelin Kommentit pois päältä artikkelissa BioWare paljasti seuraavan Dragon Age -pelin

Dragon Age

on pitkään työstänyt seuraavaa Dragon Age -roolipeliä ja nyt se on paljastanut vihdoin tulevan osan nimen. Uusi peli tulee kantamaan nimeä Dragon Age: Dreadwolf.

Järjestyksessään pelisarjan neljäs peli, jonka piti alunperin olla ainoastaan moninpeli, mutta on sittemmin muutettu yksinpeliin keskittyväksi.

Peli sijoittuu Tevinterin imperiumiin, johon aiemmissa peleissä ei olla vielä päästy seikkailemaan. Sijainti on tuttu Dragon Age: Inquisition -pelin Trespasser -lisäosan lopusta.

Dragon Age: Dreadwolf -peli on parhaillaan kehitteillä 5, Series X ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Unavowed
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi