Bittiliiga tarjoaa yhdessä Jyväskylän työllisyyspalveluiden kanssa nuorille työnhakijoille uudenlaisen tavan hankkia kokemusta pelialalta Kommentit pois päältä artikkelissa Bittiliiga tarjoaa yhdessä Jyväskylän työllisyyspalveluiden kanssa nuorille työnhakijoille uudenlaisen tavan hankkia kokemusta pelialalta

Bittiliiga

Jyväskylän työllisyyspalvelut ja Bittiliiga tarjoavat jyväskyläläisille nuorille työnhakijoille uudenlaisen tavan hankkia kokemusta pelialalta. Bittiliigassa nuori työtön työnhakija voi todentaa digi- ja työelämätaitoja liigan pelitoiminnan, elektronisen urheilun sekä striimi- ja mediatuotannon parissa.

Kiinnostaako sinua elektroninen urheilu? Oletko miettinyt millaista olisi olla e-Sports kommentaattori? Entä haaveiletko pelivideoiden editoinnista, kameratyöskentelystä tai toimittajan urasta? Bittiliigassa pääset harjoittelemaan työelämätaitoja digitaalisilla alustoilla pelaamisen ja elektronisen urheilun parissa. Liigan pelattavina peleinä ovat muun muassa CS:GO, League of Legends,  ja ja monet muut pelit. Bittiliigan työkokeiluun on haku käynnissä 8.9. saakka.

Bittiliigassa pelataan niitä pelejä, joita nuoret pelaavat muutenkin vapaa-ajalla. Digitaitoihin liittyviä eri rooleja pääsee kokeilemaan peliympäristössä laajasti aina pelinjohtajasta lähtien. Näistä taidoista on hyötyä, hakeutui tulevaisuudessa mille alalle tahansa,

kertoo Jyväskylän seudun työllisyyden kuntakokeilun johtaja Hanna Lähteelä

Bittiliigaan osallistuva nuori työnhakija-asiakas pääsee Bittiliigaan työkokeiluun ja saa samalla työkokemusta pelialalta.

Pelimaailmassa liikkuvilla nuorilla on jo paljon tarvittavia taitoja työelämää varten. Bittiliigassa voi etsiä omaa juttua ja hioa taitoja vielä tulevaa ammattialaa varten. Bittiliigassa mukana olevat nuoret saavat osaamistodistuksen kertyneistä digitaidoista.

Lähteelä jatkaa

Jari Solismaa Bittiliigasta kannustaa työnhakijana olevia nuoria ilmoittautumaan Bittiliigaan.

Bittiliigan työkokeilussa nuori voi räätälöidä osallistumistaan kiinnostuksen kohteiden mukaan ja tarjontaa löytyy pelaamisen ohella muun muassa elektronisen urheilun valmennuksen, selostamisen, kameraoperoinnin, videoeditoinnin ja peliohjaamisen teemoista.

kertoo Solismaa

Bittiliigaan sitoutuneet nuoret saavat akatemian päätyttyä stipendin, jonka tavoitteena on tukea nuoren digitaalista harrastamista. Stipendien arvo on 50–200 euroa.

Bittiliigassa on paljon toimintaa, johon voi hakea mukaan kaikki jyväskyläläiset nuoret. Bittiliigan työkokeiluun voi hakea kuntakokeilun asiakkaaksi kuuluvat nuoret työttömät työnhakijat 8.9.2021 saakka.

Kommentoi

Logitech G ja Riot Games julkistivat viralliset League of Legends -pelivälineet Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G ja Riot Games julkistivat viralliset League of Legends -pelivälineet

Logitech x Riot Games

League of Legends on yksi kaikkien aikojen suosituimpia kilpapelejä ja sen tiimoilta on järjestetty isoja kilpapelitapahtumia jo vuosia. Pelijulkaisija Riot Games ja laitevalmistaja G ovat yhteistyössä luoneet pelin ympärille sen ainutlaatuiselle tyylille kunniaa tekevän oheislaitevalikoiman. Siinä korostuvat korkeatasoinen peliteknologia ja League of Legendsin näyttävä Hextech-tyyli.

”League of Legendsiin rakastuneet pelaajat uppoutuvat siihen yhtä vahvasti kuin oikeaan maailmaan”, kommentoi G:n markkinointijohtaja Peter Kingsley. ”Loimme tämän tuotevalikoiman yhteistyössä League of Legendsin tekijöiden kanssa sillä ajatuksella, että yhdistämme ammattilaistason pelituotteemme ja pelin ikonisen Hextech-tyylin. Pelikuulokkeet, näppäimistö, hiiri ja hiirimatto on viimeistelty ainutlaatuisin värein ja kuvioin, jotka korostavat pelin tunnelmaa ja innostavat pelaamaan.”

Hextech on League of Legends -pelin taikuudella vahvistettua teknologiaa, jota hyödynnetään Piltoverin ja Zaunin alueilla. Hextech yhdistää puhtaat ja selkeät geometriset muodot, art deco -henkisen arkkitehtuurin ja magian voimat toisiinsa muodostaen modernin ja fantasian yhdistelmän. Pelin virallisena muotokielenä Hextech sekä voimaannuttaa että ohjaa pelaajia.

”Olemme innoissamme jatkaessamme yhteistyötä G:n kanssa”, kommentoi Riot Gamesin kuluttajatuotteiden johtaja Ashley Maidy. ”He ovat olleet mahtava kumppani pelaajakokemusten parantamisessa ja League of Legendsin tuomisessa osaksi elämää. Uusi ammattilaistason tuotevalikoima nostaa pelaajien kokemukset uudelle tasolle tuomalla League of Legendsin Hextech-teknologian upeiksi ja suorituskykyisiksi tuotteiksi.”

Logitechin uudet League of Legends -pelivälineet ovat enemmän kuin valikoima pelitarvikkeita. Ne ovat legendojen työkaluja, jotka on taikuudella taottuja, tieteellä vahvistettuja ja mestareiden käyttämiä.

PRO X Gaming Headset League of Legends Edition

PRO X Gaming Headset League of Legends Edition - on tuotu innoittamaan League of Legendsin faneja ja tuomaan ammattilaistason äänentoisto pelaajille. Korkeatasoiset elementit, huippuluokan Blue VO!CE -mikrofoniteknologia, miellyttävä käytettävyys ja 7.1-tilaäänitekniikka tekevät kuulokkeista loistavan valinnan sekä kilpa- että harrastepelaamisessa. Monipuolisesti räätälöitävät ääniominaisuudet tekevät kuulokkeista sopivan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuen.

G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition

G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition on kompakti tenkeyless-pelinäppäimistö, jossa ei ole erillistä numeronäppäimistöä turhaa tilaa viemässä. Näppäimistö jättää enemmän tilaa hiiren käytölle, mikä mahdollistaa tarkemman hallittavuuden pelitilanteissa. Näppäimistössä on kestävät, mekaaniset GX Brown Tactile -kytkimet, jotka tarjoavat napakan näppäinpalautteen ilman kovaa ääntä. Näppäimistössä on ohjelmoitava LIGHTSYNC RGB -valaistus ja muisti käyttäjäkohtaisten asetusten tallentamiseen.

G PRO Wireless Mouse League of Legends Edition

Kevyt G PRO Wireless Mouse League of Legends Edition -pelihiiri hyödyntää huipputarkkaa HERO 25K -anturia ja langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa. Ohjelmoitavat toimintopainikkeet ja neljä irrotettavaa sivupainiketta tarjoavat pelaajalle monipuoliset mahdollisuudet hiiren räätälöitävyyteen. Kevyesti reagoivat ja kestävät kytkimet tekevät hiirenkäytöstä äärimmäisen nopeaa.

G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition

G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition -hiirimatto tuo suositun Summoner’s Rift -maiseman pelaajan pöydälle ja tarjoaa korkealuokkaisen alustan hiirelle. Peräti 90 senttimetriä leveä ja 40 senttimetriä syvä hiirimatto tarjoaa riittävästi tilaa vaativaan pelikäyttöön. Paksuutta näyttävällä hiirimatolla on kolme millimetriä.

Hinta ja saatavuus

PRO X Gaming Headset League of Legends Edition, Logitech PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition, Logitech PRO Wireless Mouse League of Legends Edition ja Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition ovat heti saatavana 129, 129, 129 ja 49 euron suositushintaan.

Kommentoi

League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarja ilmestyy marraskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarja ilmestyy marraskuussa – katso uusi traileri

Arcane (League of Legends)

Riot Gamesin useaan otteeseen viivästynyttä League of Legends -aiheista Arcane -animaatiosarjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta. Sarja ilmestyy Netflix -suoratoistopalveluun marraskuun 7. päivä.

Riot Games julkisti projektin alunperin vuonna 2019 ja valmiin sarjan oli tarkoitus saapua vuoden 2020 aikana. Koronapandemian yllätettyä koko maailma joutui myös Arcane -animaatiosarja viivästysten uhriksi.

Sarja sijoittuu LoL -pelaajille tuttuihin Piltoverin ja Zaunin alueille ja sarjassa tullaan näkemään tuttuja hahmoja kuten Jinx, Vi, Jayce, sekä Caitlyn.

Fortiche Productions vastaa sarjan animoinnista. Ranskalainen studio on aiemmin tehnyt esimerkiksi Riot Gamesin ”Get Jinxed” -trailerin.

Kommentoi