Black Mirror -elokuva Bandersnatchistä tuttu Nohzdyve peli on oikeasti olemassa – pelaa vaikka heti Kommentit pois päältä artikkelissa Black Mirror -elokuva Bandersnatchistä tuttu Nohzdyve peli on oikeasti olemassa – pelaa vaikka heti

Netflixin tuottaman Black Mirror -sarjan uusin julkaisu Bandersnatch -elokuva on interaktiivinen tarina, jossa katsoja tekee valintoja ja tarina kehittyy niiden mukaan. Elokuvassa sijoittuu 80-luvulle ja siinä seurataan nuorukaista Stefan Butleria, joka kehittää kirjaan pohjautuvaa videopeliä.

Kuvankaappaus Nohzdyve -pelistä.

Joulukuussa ilmestyneen elokuvan yksi fiktiivistä peleistä on Colin Ritmanin kehittämä Nohzdyve. Kyseinen peli on oikeasti olemassa ja pelattavissa ZX Spectrum -emulaattorilla. Pelin voit ladata täältä. Voit käyttää esimerkiksi Speccy tai Fuse -emulaattoreita :llä tai vastineita Spectacol, Marvin tai Spectaculator. Mikäli et jaksa latailla emulaattoreita, voit myös käyttää tätä web-pohjaista emulaattoria.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio RimWorld on saamassa oman version ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa :lle vuonna 2013 joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan :lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi