Black Widow ja Centipede arcade-uusinnot ladatavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Black Widow ja Centipede arcade-uusinnot ladatavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Black Widow: Recharged

Games Store jakaa tällä viikolla kahta peliä ilmaiseksi. Luvassa on pelihalliklassikoiden ja Centipede -uusintoversiot. Jaossa on myös Epic Slayer Kit Dauntless -toimintaroolipeliin.

on alunperin vuonna 1982 ilmestyneen pelin nykyversio. Siinä puolustetaan hämähäkinseittiä hyökkääviltä ötököiltä. Pelin musiikista on vastannut elokuviin ja sarjoihin musiikkeja säveltänyt Megan McDuffee. Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa co-op tilassa. Pelattavana on yli 30 haastetta tai -tila. Peli on ladattavissa aina ensi viikon torstaihin asti täältä.

Centipede: Recharged

Centipede: Recharged on niin ikään 80-luvun alussa ilmestyneen pelihallipelin uusinto. Siinä ammutaan ötököitä ja metsästetään samalla ennätyksiä. Pelata voi joko yksin tai co-op tilassa kaverin kanssa. Mukana on 30 haastetta sekä loputon -tila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi