Blair Witch -peli ilmestyy elokuussa – katso hyytävä traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Blair Witch -peli ilmestyy elokuussa – katso hyytävä traileri

Kulttileffa on saamassa pelikäsittelyn >observer_ ja -pelien kehittäjän Blooper Teamin toimesta. Peli paljastettiin viikonloppuna järjestetyillä E3-messuilla.

Trailerin perusteella voidaan päätellä että kyseessä on ensimmäisen persoonan kauhua ja taskulampun varassa sekoilua metsässä. Peli myös lainaa Outlastista tuttua kamerakikkaa. Päähahmona toimii entinen poliisi Ellis, joka tutkii nuoren pojan katoamista Black Hills -metsissä Marylandissä.

Blair Witch ilmestyy elokuun 30. päivä Xbox One -konsolille ja PC:lle.

Kaipaatko helvetillistä peli-Halloweenia? Näitä toimittajamme suosittelee Kommentit pois päältä artikkelissa Kaipaatko helvetillistä peli-Halloweenia? Näitä toimittajamme suosittelee

Halloween errori.net

lähestyy, ja mikä olisikaan parempi tapa virittäytyä oikeaan tunnelmaan kuin sukeltaa syvälle pelimaailman kauhutarjontaan? Olitpa sitten veteraanipelaaja tai etsit ensimmäistä kauhupeliäsi, tässä on lista toimittajamme, henkilökohtaisesti hyytävimmistä peleistä, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä Halloween-yönä.

Helvetillistä peli-Halloweenia teille, rakkaat lukijamme…

Amnesia: The Dark Descent

: The Dark Descent on Thomas Gripin luoma indie-kauhupeli, joka tunnetaan herkästi nousevista karvoistaan. Vaikka moni ei olisi itse pelannut tätä indie-helmeä, on peli kuitenkin saavuttanut mainetta, ja syystäkin. The Dark Descent näytti, ettei pelottavuuden saavuttamiseen tarvita suurta budjettia.

Tätä ensimmäisen persoonan näkökulmasta pelattavaa peliä pelatessa tuntee konkreettisesti olevansa ansassa keskellä painajaismaista hirviöiden maailmaa. Pelissä pelaajan on paettava kauhujen täyteistä Brennenburgin linnaa ja selvitettävä sen monia jännittäviä pulmia, mikä tekee kokemuksesta erityisen nautinnollisen.

Outlast

Vaikka 2 saattoikin ylpeillä paremmilla grafiikoilla ja syvemmällä tarinalla, ensimmäinen osa vei voiton sen pelottavuudella.

Outlast vie pelaajan ensimmäisen persoonan näkökulmasta kammottavalle matkalle paikkaan, jonne harva toivoisi joutuvansa – vanhaan ja synkkään mielisairaalaan. Se näyttää ulkoisesti autiolta, mutta sen käytävät ovat kaukana tyhjistä. Ja pahinta on, että olet siellä yksin, yöaikaan, vuoristoisella seudulla, kaukana mistään avusta. Pelissä pelaajan on tarkkailtava ympäristöään videokameran yönäköominaisuuden avulla, mutta rajoitetulla akunkestolla – ja juuri se tekee pelikokemuksesta entistä ahdistavamman. Kamera luo rakeisen ja epäselvän vihreän hehkun, mikä vain korostaa ympäröivää painostavaa tunnelmaa.

Ottaen huomioon sen vaatimattoman budjetin, Outlast yllätti monenlaiset odotukset merkittävillä myyntiluvuillaan. Se on eittämättä yksi kaikkien aikojen pelottavimmista peleistä.

Resident Evil – Pelisarja

Siitä hetkestä, kun astui pelimaailmaan vuonna 1996, se on määrittänyt selviytymiskauhupelien standardit. Tämä legendaarinen sarja käsittää tällä hetkellä lähes 30 peliä, ja pelottavimman pelin valitseminen joukosta on haastava tehtävä. Toimituksemme kuitenkin suosittelee tätä!

Until Dawn

on kuin interaktiivinen versio elokuvasta ”Cabin in the Woods”. Kahdeksan teini-ikäistä ystävystä päättää viettää mökkiloman syrjäisessä metsässä. Ennen kuin he ehtivät nauttia lomastaan kovin pitkään, ensimmäinen kohtalokas tapahtuma jo varjostaa iloa, ja nyt heidän täytyy yrittää selvitä hengissä aamun ensi säteisiin asti.

Pelaajana pääset tutustumaan jokaiseen näistä nuorista, ja sinun tehtäväsi on auttaa heitä selviämään sekä mökin sisällä että sen ulkopuolisista uhista. Peli vaatii sinulta jatkuvasti päätöksentekokykyä, ja jokainen valinta vaikuttaa siihen, miten tarina etenee. Onko valintasi oikea? Vai johtaako se traagisiin seurauksiin? Pelaajana sinulla on vastuu sadoista mahdollisista lopputuloksista. On täysin mahdollista saada jokainen hahmo selviytymään, mutta se vaatii taitoa, harkintaa ja myös hieman onnea.

Until Dawn ei ole perinteinen toimintapeli. Sen sijaan se keskittyy nopeisiin QTE-tapahtumiin (Quick Time Events), ympäristön tutkimiseen ja vinkkien keräämiseen, jotka auttavat sinua tekemään kriittisiä päätöksiä – päätöksiä, jotka voivat olla kirjaimellisesti elämän ja kuoleman kysymys.

Silent Hill 2

Silent Hill -pelisarja on kauhugenren ikoni, ja sen pelottavista seikkailuista tunnetuin on epäilemättä . Tämä mestariteos toi mukanaan yhden tunnetuimmista kauhuhahmoista, Pyramid Headin. Kun puhutaan Silent Hillistä, monen ensimmäinen ajatus liikkuu tämän mystisen ja pelottavan hahmon ympärillä. Mutta peli on paljon muutakin kuin vain yksi hahmo; se on sumun peittämä kaupunki, jossa jokainen askel voi paljastaa uuden kauhistuttavan yllätyksen. Vaikka pelin grafiikka saattaa olla aikansa tuotetta, sen luoma tunnelma ja intensiteetti ovat ajattomia.

Pelin sydämessä on tarina Jamesista, joka saapuu Silent Hillin sumuiseen kaupunkiin etsimään vastauksia. Mystinen kirje, joka näyttää olevan peräisin hänen edesmenneeltä vaimoltaan, houkuttelee hänet takaisin painajaiseen, joka on täynnä kauhua ja epätoivoa. Kaupunki paljastaa Jamesille paitsi ulkoisia kauhuja, myös syvän syyllisyyden ja ahdistuksen, joka kumpuaa hänen sisältään. Jokainen nurkka, jokainen huone ja jokainen katu tuovat mukanaan uuden kauhukokemuksen, mutta Jamesin on jatkettava eteenpäin, jos hän haluaa saada selville totuuden.

Silent Hill 2 ei ole vain kauhupeli; se on syvä sukellus ihmismieleen ja sen pimeisiin syvyyksiin. Se on peli, joka ei jätä ketään kylmäksi ja jonka tarina jää mieleen pitkäksi aikaa. Se on mestarillinen yhdistelmä psykologista kauhua ja syvällistä tarinankerrontaa, ja se on ehdoton kokemus jokaiselle kauhufanille.Layers of Fear -uusinto ilmestyy kesäkuussa – katso tuore traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Layers of Fear -uusinto ilmestyy kesäkuussa – katso tuore traileri

Layers of Fear

on julkaisemassa uusintoa vuoden 2016 psykologiselle kauhupelille kesäkuussa. Nyt tulevasta pelistä on saatu tuore traileri, jonka voit katsoa alta.

Paketti sisältää alkuperäisen Layers of Fear -pelin lisäksi Inheritance -lisäosan sekä -pelin. Kaikki on toteutettu uudestaan -pelimoottoria käyttäen.

Mukana on myös täysin uusi tarinalinja nimeltään The Final Note, jossa pelaaja omaksuu ensimmäisen pelin päähahmon vaimon roolin.

Layers of Fear ilmestyy ja sekä S -konsoleille, että :lle tänä vuonna.