Blair Witch -kauhupeli saapuu Playstation 4 -konsolille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Blair Witch -kauhupeli saapuu Playstation 4 -konsolille joulukuussa

Blair Witch

Blair Witch -kulttielokuvan peliversio on saapumassa Playstation 4 -konsolille joulukuun 3. päivä. Peli ilmestyi :lle ja One -konsolille elokuussa.

Peli on saanut PS4 -version myötä parannuksia pelattavuuten ja teknisiä parannuksia. Samalla peli saa uuden Good Boy -lisäosan, joka nimensä mukaan keskittyy pelissä nähtävän Bullet -koiran ympärille. Lisäosa tarjoilee vaihdettavia skinejä Bulletille sekä uusia kännykkäpelejä ja taustakuvia. Myös Bulletin animaatiot on paranneltu aidomman näköisiksi.

Pelissä nähtävä koira Bullet saa Good Boy -lisäosan myötä uusia ulkonäköjä.
Pelissä nähtävä koira Bullet saa Good Boy -lisäosan myötä uusia ulkonäköjä.

Blair Witch on parhaillaan saatavilla One -konsolille sekä :lle ja ilmestyy Playstation 4 -konsolille joulukuun 3. päivä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi