Blair Witch -kauhupeli saapuu Playstation 4 -konsolille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Blair Witch -kauhupeli saapuu Playstation 4 -konsolille joulukuussa

Blair Witch

Blair Witch -kulttielokuvan peliversio on saapumassa Playstation 4 -konsolille joulukuun 3. päivä. Peli ilmestyi :lle ja Xbox One -konsolille elokuussa.

Peli on saanut PS4 -version myötä parannuksia pelattavuuten ja teknisiä parannuksia. Samalla peli saa uuden Good Boy -lisäosan, joka nimensä mukaan keskittyy pelissä nähtävän Bullet -koiran ympärille. Lisäosa tarjoilee vaihdettavia skinejä Bulletille sekä uusia kännykkäpelejä ja taustakuvia. Myös Bulletin animaatiot on paranneltu aidomman näköisiksi.

Pelissä nähtävä koira Bullet saa Good Boy -lisäosan myötä uusia ulkonäköjä.
Pelissä nähtävä koira Bullet saa Good Boy -lisäosan myötä uusia ulkonäköjä.

on parhaillaan saatavilla Xbox One -konsolille sekä :lle ja ilmestyy Playstation 4 -konsolille joulukuun 3. päivä.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

Far Cry 6 on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä Far Cry 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen kuten HTC Vive, Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi