Blair Witch -kauhupeli saapuu Playstation 4 -konsolille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Blair Witch -kauhupeli saapuu Playstation 4 -konsolille joulukuussa

Blair Witch

-kulttielokuvan peliversio on saapumassa -konsolille joulukuun 3. päivä. Peli ilmestyi :lle ja -konsolille elokuussa.

Peli on saanut PS4 -version myötä parannuksia pelattavuuten ja teknisiä parannuksia. Samalla peli saa uuden Good Boy -lisäosan, joka nimensä mukaan keskittyy pelissä nähtävän Bullet -koiran ympärille. Lisäosa tarjoilee vaihdettavia skinejä Bulletille sekä uusia kännykkäpelejä ja taustakuvia. Myös Bulletin animaatiot on paranneltu aidomman näköisiksi.

Pelissä nähtävä koira Bullet saa Good Boy -lisäosan myötä uusia ulkonäköjä.
Pelissä nähtävä koira Bullet saa Good Boy -lisäosan myötä uusia ulkonäköjä.

Blair Witch on parhaillaan saatavilla Xbox One -konsolille sekä PC:lle ja ilmestyy Playstation 4 -konsolille joulukuun 3. päivä.

Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri

Assassin's Creed Mirage

Tällä viikolla ilmestyvä Assassin's Creed Mirage on täysin itsenäinen tarina, jota voi pelata ilman, että on kokenut aiempia pelisarjan pelejä. Peli on kuitenkin täysiverinen Assassin's Creed -pelisarjan tuorein osa, joten mikäli uudet pelaajat haluavat ymmärtää kokonaisuuden ja pelisarjan aikajanan täysin, kannattaa katsoa tuorein esittelyvideo osoitteessa.

800-luvun Bagdadiin sijoittuva toiminnallinen salamurhaajaseikkailu Assassin's Creed Mirage vie pelaajan keskelle dramaattisia tapahtumia. Kulissien takana tapahtuu suuria asioita ja salamurhaajien järjestö joutuu jälleen kerran likaamaan kätensä paremman maailman nimissä. Tarkoitus pyhittää keinot, sanotaan, ja näin on myös tällä kertaa, kun ahneiden tahojen valtataistelut uhmaavat maailman herkkää tasapainoa. Peli esittelee aiemmasta osasta tutun Basim-hahmon pelin keskushahmona.

Assassin's Creed Mirage ilmestyy 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.