Blizzard haastoi kiinalaisen pelifirman oikeuteen törkeästä Warcraft -kopiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard haastoi kiinalaisen pelifirman oikeuteen törkeästä Warcraft -kopiosta

Pelifirma on haastanut kiinalaisen Sina Gamesin oikeuteen tämän Glorious Saga -nimisen pelin takia. Blizzardin mukaan kyseinen peli on lähes kokonaan kopioitu yrityksen Warcraft -pelisarjasta.

Glorious Sagan ikoni näyttää kovasti tutulta…

Warcraft, Starcraft ja Diablo pelien kehittäjänä tunnettu hakee tuomioistuimelta päätöstä rikkomuksen lopettamisesta sekä korvauksia liiketoiminnalle aiheutuvasta vahingosta.

Pelihahmot nimiä myöten ovat suoraan kopioitu World of Warcraftin maailmasta.

Blizzardin mukaan Glorious Sagan lähes kaikki hahmot, aseet ja muut esineet ovat kopioitu suoraan Warcraft -peleistä. Yrityksen mukaan myös rikkovan firman muut pelit on kopioitu tunnetuista nimistä kuten ja Naruto.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua Diablo IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

Diablo IV on tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi