Blizzard haastoi kiinalaisen pelifirman oikeuteen törkeästä Warcraft -kopiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard haastoi kiinalaisen pelifirman oikeuteen törkeästä Warcraft -kopiosta

Pelifirma on haastanut kiinalaisen Sina Gamesin oikeuteen tämän Glorious Saga -nimisen pelin takia. Blizzardin mukaan kyseinen peli on lähes kokonaan kopioitu yrityksen Warcraft -pelisarjasta.

Glorious Sagan ikoni näyttää kovasti tutulta…

Warcraft, ja pelien kehittäjänä tunnettu hakee tuomioistuimelta päätöstä rikkomuksen lopettamisesta sekä korvauksia liiketoiminnalle aiheutuvasta vahingosta.

Pelihahmot nimiä myöten ovat suoraan kopioitu World of Warcraftin maailmasta.

Blizzardin mukaan Glorious Sagan lähes kaikki hahmot, aseet ja muut esineet ovat kopioitu suoraan Warcraft -peleistä. Yrityksen mukaan myös rikkovan firman muut pelit on kopioitu tunnetuista nimistä kuten ja Naruto.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

IV on tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Diablo Immortal ei ilmesty Belgiassa ja Hollannissa loottilaatikoiden vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo Immortal ei ilmesty Belgiassa ja Hollannissa loottilaatikoiden vuoksi

Diablo Immortal

Tällä viikolla ilmestyvä Ilmaispelattava Diablo Immortal -mobiilipeli ei ole ilmestymässä Belgiassa ja Hollannissa, koska peli sisältää loottilaatikoita.

Aiheesta kerrottiin hollantilaisella Tweakers -sivustolla, joka oli saanut varmistuksen aiheesta Activision Blizzardin yhteyshenkilöltä.

Syynä pelin kieltoon on kyseisten maiden erittäin tiukat lainsäädännöt loottilaatikoihin liittyen. Maiden lakien mukaan loottilaatikot ovat verrattavissa vedonlyöntiin.

Belgiassa kiellettiin vuonna 2018 loottilaatikot kuten FIFAn Ultimate Team -pisteet, koska niiden katsottiin olevan vedonlyöntiä. Syitä Hollannissa pelin vetämiseen markkinoilta ei ole vielä selvinnyt. Maan lait eivät ole aivan yhtä tiukat kuin Belgialla ja loottilaatikot eivät välttämättä aina riko maan vedonlyöntilakeja.

Diablo Immortal -peli sijoittuu ajallisesti Diablo II: Lord of Destruction -pelin jälkeiseen aikaan ja siinä tullaan näkemään täysin uusia hahmoja sekä uusi tarina.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2018 ja sai samalla pelisarjan vannoutuneet fanit raivon valtaan. Fanit odottivat kovasti jatkoa Diablo III -pelille, mutta mobiilipelin julkaisu oli monille pettymys.

Diablo Immortal ilmestyy tänä torstaina kesäkuun 2. päivä iOS ja Android -laitteille sekä PC:lle.

Kommentoi