Blizzard haastoi kiinalaisen pelifirman oikeuteen törkeästä Warcraft -kopiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard haastoi kiinalaisen pelifirman oikeuteen törkeästä Warcraft -kopiosta

Pelifirma on haastanut kiinalaisen Sina Gamesin oikeuteen tämän -nimisen pelin takia. Blizzardin mukaan kyseinen peli on lähes kokonaan kopioitu yrityksen -pelisarjasta.

Glorious Sagan ikoni näyttää kovasti tutulta…

Warcraft, ja pelien kehittäjänä tunnettu Blizzard hakee tuomioistuimelta päätöstä rikkomuksen lopettamisesta sekä korvauksia liiketoiminnalle aiheutuvasta vahingosta.

Pelihahmot nimiä myöten ovat suoraan kopioitu World of Warcraftin maailmasta.

Blizzardin mukaan Glorious Sagan lähes kaikki hahmot, aseet ja muut esineet ovat kopioitu suoraan Warcraft -peleistä. Yrityksen mukaan myös rikkovan firman muut pelit on kopioitu tunnetuista nimistä kuten ja .

Monkey Islandin luoja Ron Gilbert kehittää uutta Zelda-tyylistä roolipeliä Kommentit pois päältä artikkelissa Monkey Islandin luoja Ron Gilbert kehittää uutta Zelda-tyylistä roolipeliä

Legendaarisen -pelisarjan luoja on kehittämässä uutta roolipeliä.

Vielä nimeämätön peli ammentaa inspiraatiota -klassikoista, Diablo-sarjasta sekä -pelistä. -studion verkkosivuilla peliä kuvaillaan ”klassiseksi Zeldaksi yhdistettynä Diabloon ja Thimbleweed Parkiin”.

Peli on ollut kehitystyössä vuoden alusta lähtien, ja Gilbert on pitänyt faneja ajan tasalla -tilillään. Julkaisu on suunniteltu vuoden 2024 lopulle, mutta peliäkehityksen todellisuuden vuoksi myöhästyminen ensi vuoden puolelle on myös mahdollista.

Tuoreimpana uutisena on kerrottu, että (, , , Objects in Space) on liittynyt tiimiin quest-designeriksi.

”Tämä nostaa mahdollisuuteni saada peli valmiiksi ennen kuin kyllästyyn ja masennun 37 prosentilla”, Gilbert vitsailee.

Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 2
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 3
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 4
Monkey Island Creator Ron Gilbert Is Working On A Zelda-Style RPG Adventure 5

Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa

Xbox Showcase

julkisti Xbox Wiressa, että tämänvuotinen Xbox Games Showcase järjestetään sunnuntaina 9. kesäkuuta klo 20 (Suomen aikaa). Samaan tapaan kuin viime vuonna järjestetty Starfield Direct -jatkotapahtuma, nähdään tälläkin kertaa heti Showcasen perään erityinen syväsukellus rakastetun pelin uusimpaan päivitykseen. Koko nimeä ei ole vielä paljastettu tätä enempää, joten mystinen kaksoistapahtuma kantaa toistaiseksi nimeä Xbox Games Showcase ja [?????] .

Tämänkertainen Showcase esittelee ensimmäistä kertaa pelejä myös muilta pelistudioilta. Menossa mukana ovat , , , ja kolmannen osapuolen kumppanit.

Voit hypätä mukaan kesäkuun 9. päivän livestriimeihin useiden eri kanavien (Xboxin YouTube, Twitch ja Facebook) kautta yli 30 kielellä, joihin kuuluvat myös esimerkiksi USA:n viittomakieli ja englanninkielinen kuvailutulkkaus.