Blizzard keskeytti kahden vuoden peliprojektin keskittyäkseen uusiin Diablo ja Overwatch -peleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard keskeytti kahden vuoden peliprojektin keskittyäkseen uusiin Diablo ja Overwatch -peleihin

Pelinkehittäjä on keskeyttänyt kaksi vuotta kestäneen nimettömän peliprojektinsa keskittyäkseen 4 ja 2 -peleihin. Peli oli koodinimeltään Ares ja sijoittui -maailmaan. Tyyliltään peli oli ensimmäisen persoonan räiskintä.

Vuonna 2017 alkaneessa projektissa oli mukana Heroes of the Storm -ohjaaja ja II -pelin pääsuunnittelija Dustin Browder. Ares ei ole ensimmäinen keskeytynyt StarCraft projekti, sillä StarCraft: Ghost -konsoliväännös kuopattiin vuonna 2006. Silloin pelifirma kertoi keskittävänsä kaikki paukut World of Warcraftiin.

keskeytti samalla myös aiemmin ilmoittamattoman mobiilipelin kehityksen.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan Bungie olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, Overwatch sekä EVE: Online.

NetEase tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi