Blood Bowl 3 beetatestivaihe alkaa – uusi joukkue esittelyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 beetatestivaihe alkaa – uusi joukkue esittelyssä

Blood Bowl 3

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema tuo kentälle keisarilliset aateliset ja esittelee näiden pelidynamiikan uudella esittelyvideollaan.

Warhammer-peliuniversumin urheilullisempaa laitaa edustava Blood Bowl 3 -lautapeli yhdistää toisiinsa fantasiarodut haltioista peikkoihin ja amerikkalaista jalkapalloa muistuttavan taktisen joukkuelajin. Erikoinen yhdistelmä on vauhdikas, hauska ja raju pallopeli, jossa toisinaan maalien tekeminen uhkaa jäädä kovien yhteenottojen ja taklausten varjoon. Tässä on myös pelin hauskuuden ydin, sillä jokainen eri joukkue erilaisine fantasiarotuineen vaatii erilaisia pelitapoja ja taktiikoita voiton sinetöimiseksi.

Blood Bowl 3 esittelee uudistetun joukkuevalikoiman ja aiempaa sulavamman pelimekaniikan, jonka ansiosta myös uudet pelaajat pääsevät helposti sisään pelin kutkuttavaan maailmaan. Yksi uusista joukkueista on ihmisaatelisista koostuva Imperial Nobility, jossa rikkaiden sukujen valitsemat pelaajat yhdistävät hyvät pelitaidot, tyylikkäät peliasut ja näyttävät eleet. Taidokas pelaaminen yhdistyy rajuihin taklauksiin, joita vahvistaa pelaajan halutessa väkivahva ja jättiläismäinen ogre. Nopealiikkeinen aatelistiimi onkin vauhdikasta heitto- ja juoksupeliä arvostavan pelaajan valinta.

Blood Bowl 3 aloittaa tulevina viikkoina myös suljetun beetatestivaiheen. Sen myötä beetatestiin valikoituneet pelaajat pääsevät jo ennakkoon koeponnistamaan peliä sen kehityksen loppuvaiheilla ja vaikuttamaan pelin tasapainotukseen. Beetatesti on käynnissä 3.-13. kesäkuuta välisen ajan ja siihen voi rekisteröityä täältä. Lisäksi pelin early access -pelivaihe alkaa :llä syyskuun 2021 aikana.

12 eri joukkueesta ja eri kenttävaihtoehdosta sekä näiden kannustusjoukoista koostuva Blood Bowl 3 sisältää sekä hauskan yksinpelikampanjan että kiehtovan moninpelimuodon. Pelissä on entistä enemmän räätälöitäviä vaihtoehtoja pelaajan omaan pelitapaan mukautuen. Blood Bowl 3 onkin sekä tuttua lautapeliä että uusittuja sääntöjä sopivasti yhdistelevä fantasiapalloilu, jonka parissa viihtyvät sekä lautapelin ja videopelisarjan veteraanit että pelisarjan uudet pelaajat.

Blood Bowl 3 julkaistaan helmikuussa 2022 sekä , , , ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla

Codemasters ja Electronic Arts ovat julkaisemassa uutta F1 2021 -formulapeliä heinäkuussa ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen katsaus uuden trailerin myötä.

Pelissä on täysin uusi Braking Point -tarinatila, jossa päästään nousemaan alottelijasta ammattilaiseksi ja kokemaan formulaelämä radalla ja sen ulkopuolella. Pelistä löytyy myös aiempaa laajempi uramoodi, jota voi pelata kaksi pelaajaa samanaikaisesti. Saatavilla tulee olemaan myös kolme uutta rataa Portimão, Imola sekä Jeddah.

Pelistä löytyy myös tutut My Team -pelitila, jaetun ruudun kahden pelaajan tila, sekä lyhyempiä kausivaihtoehtoja F1 ja F2 -sarjoissa. Pelin Digital Deluxe -versioon kuuluu myös seitsemän ikonikuljettajaa, joita voit käyttää My Team -pelimuodossa. Mukana on mm. Michael Schumacher, Ayrton Senna sekä Alain Prost.

Uuden sukupolven ja sekä S -konsoleilla peli tukee parannettuja grafiikkaominaisuuksia sekä nopeampia latausaikoja.

F1 2021 -formulapeli ilmestyy heinäkuun 16. päivä PlayStation 5, , Xbox Series X ja S sekä -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi

Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa

Just Dance 2022

Just Dance 2022 on suunniteltu yhteistyössä Todrick Hallin kanssa. Hall on tunnettu laulaja, tanssija ja koreografi, joka tuo mukanaan peliin uusitun hittibiisinsä Nails, Hair, Hips, Heels. Pelaajilla on myös mahdollisuus osallistua hänen musiikkivideonsa tekemiseen, joka julkaistaan yhtäaikaisesti pelin kanssa. Lisätietoja tästä löytyy pelin kotisivuilta.

Just Dance on ilmiömäinen tanssipelisarja, joka on valloittanut puolelleen yli 138 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Yli 80 miljoonaa kopiota myynyt tanssipelisarja uudistuu tälle vuodelle tuomalla mukanaan 40 hittikappaletta ja peräti 700 kappaleen musiikkikirjaston.

Uusien kappaleiden lisäksi Just Dance 2022 sisältää monta suosikkipelimuotoa, kuten hikoiluttavan Sweat-tilan, hauskan yhteistyöpelimuodon, pikapelaamiseen tarkoitetun pelitilan ja hauskoihin tanssitaistoihin kutsuvan World Dance Floor -moninpelitilan.

Pelin ohjaamiseen suositellaan Just Dance Controller -älypuhelinsovellusta, joka tekee älypuhelimesta tanssiliikeitä seuraavan ohjaimen.

Just Dance 2022 julkaistaan 4. marraskuuta Nintendo Switch, ja S, , ja -konsoleille. Lisäksi peli julkaistaan Google Stadia-pelipalvelussa. Pelin Just Dance Controller -sovellukset ovat saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Kommentoi