Blood Bowl 3 beetatestivaihe alkaa – uusi joukkue esittelyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 beetatestivaihe alkaa – uusi joukkue esittelyssä

Blood Bowl 3

PAN Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Blood Bowl 3 tuo kentälle keisarilliset aateliset ja esittelee näiden pelidynamiikan uudella esittelyvideollaan.

Warhammer-peliuniversumin urheilullisempaa laitaa edustava Blood Bowl 3 -lautapeli yhdistää toisiinsa fantasiarodut haltioista peikkoihin ja amerikkalaista jalkapalloa muistuttavan taktisen joukkuelajin. Erikoinen yhdistelmä on vauhdikas, hauska ja raju pallopeli, jossa toisinaan maalien tekeminen uhkaa jäädä kovien yhteenottojen ja taklausten varjoon. Tässä on myös pelin hauskuuden ydin, sillä jokainen eri joukkue erilaisine fantasiarotuineen vaatii erilaisia pelitapoja ja taktiikoita voiton sinetöimiseksi.

Blood Bowl 3 esittelee uudistetun joukkuevalikoiman ja aiempaa sulavamman pelimekaniikan, jonka ansiosta myös uudet pelaajat pääsevät helposti sisään pelin kutkuttavaan maailmaan. Yksi uusista joukkueista on ihmisaatelisista koostuva Imperial Nobility, jossa rikkaiden sukujen valitsemat pelaajat yhdistävät hyvät pelitaidot, tyylikkäät peliasut ja näyttävät eleet. Taidokas pelaaminen yhdistyy rajuihin taklauksiin, joita vahvistaa pelaajan halutessa väkivahva ja jättiläismäinen ogre. Nopealiikkeinen aatelistiimi onkin vauhdikasta heitto- ja juoksupeliä arvostavan pelaajan valinta.

Blood Bowl 3 aloittaa tulevina viikkoina myös suljetun beetatestivaiheen. Sen myötä beetatestiin valikoituneet pelaajat pääsevät jo ennakkoon koeponnistamaan peliä sen kehityksen loppuvaiheilla ja vaikuttamaan pelin tasapainotukseen. Beetatesti on käynnissä 3.-13. kesäkuuta välisen ajan ja siihen voi rekisteröityä täältä. Lisäksi pelin early access -pelivaihe alkaa :llä syyskuun 2021 aikana.

12 eri joukkueesta ja eri kenttävaihtoehdosta sekä näiden kannustusjoukoista koostuva Blood Bowl 3 sisältää sekä hauskan yksinpelikampanjan että kiehtovan moninpelimuodon. Pelissä on entistä enemmän räätälöitäviä vaihtoehtoja pelaajan omaan pelitapaan mukautuen. Blood Bowl 3 onkin sekä tuttua lautapeliä että uusittuja sääntöjä sopivasti yhdistelevä fantasiapalloilu, jonka parissa viihtyvät sekä lautapelin ja videopelisarjan veteraanit että pelisarjan uudet pelaajat.

Blood Bowl 3 julkaistaan helmikuussa 2022 sekä 5, PlayStation 4, Series X, ja Nintendo Switch -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin :llä Steam ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi