Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupelin beta alkaa kesäkuussa – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupelin beta alkaa kesäkuussa – katso uusi esittelyvideo

Blood Bowl 3

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli on saamassa uuden beetatestivaiheen, jossa vauhdikkaan ja rajunkin urheilulajin pelaamista pääsee kokeilemaan vajaan kahden viikon ajan. Edellisen testivaiheen jälkeen peliä on hiottu monilta eri kohdin ja tärkeitä muutoksia on tehty testivaiheesta saadun palautteen perusteella.

Pelin beetatestivaihe on käynnissä -versiona 1.-12. kesäkuuta 2022 välisen ajan ja siihen ehtii vielä rekisteröityä täällä.

on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

julkaistaan helmikuussa 2022 sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään Tempest Rising myöhemmin tänä vuonna :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla :lle.

Kommentoi