Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupelin haltiajoukkue sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupelin haltiajoukkue sai uuden esittelyvideon

Blood Bowl 3

Parhaillaan beetatestissä oleva Bowl 3 -fantasiaurheilupeli esittelee uljaat ja taidokkaat haltiapelaajat. Vaikka tyyli, ketteryys ja eleganssi ovat asioita, joita moni ei miellä Blood Bowlin rajun ja brutaalin lajin mukaisiksi asioiksi, Elven Union -haltiajoukkue pyrkii todistamaan asian toisin. Taidolla, ketteryydellä ja nopeudella voi pärjätä vauhdikkaan juoksupelin ja lennokkaan heittopelin avulla.

Elven Union -joukkue eroaa perinteisistä haltiajoukkueista jo siinä, että se yhdistää metsähaltioita, ylväitä korkeahaltioita ja pahansisuisia pimentohaltioita yhteen ja samaan joukkueeseen. Tämä ennenkuulumaton yhdistelmä nopeutta, hienostuneisuutta ja viekkautta on ainutlaatuisen tehokas tapa pelata Bowlin tapaista pallolajia. Tiimin heikkous puolestaan on siinä, että haltiat eivät ole yhtä kestäviä tai hyvin haarniskoituja kuin osa kilpailevista tiimeistä. Tätä kuitenkin kompensoidaan tarkalla heittopelillä ja nopealla liikkumisella.

Peli on beetatestissä 13. kesäkuuta asti -tietokoneilla ja siihen ehtii vielä rekisteröityä täältä.

Vauhdikkaassa, rajussa ja väkivaltaisessa pallopelissä yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Bowl 3 julkaistaan helmikuussa 2022 sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä Steam ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, Xbox Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi