Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupelin haltiajoukkue sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupelin haltiajoukkue sai uuden esittelyvideon

Blood Bowl 3

Parhaillaan beetatestissä oleva -fantasiaurheilupeli esittelee uljaat ja taidokkaat haltiapelaajat. Vaikka tyyli, ketteryys ja eleganssi ovat asioita, joita moni ei miellä Blood Bowlin rajun ja brutaalin lajin mukaisiksi asioiksi, Elven Union -haltiajoukkue pyrkii todistamaan asian toisin. Taidolla, ketteryydellä ja nopeudella voi pärjätä vauhdikkaan juoksupelin ja lennokkaan heittopelin avulla.

Elven Union -joukkue eroaa perinteisistä haltiajoukkueista jo siinä, että se yhdistää metsähaltioita, ylväitä korkeahaltioita ja pahansisuisia pimentohaltioita yhteen ja samaan joukkueeseen. Tämä ennenkuulumaton yhdistelmä nopeutta, hienostuneisuutta ja viekkautta on ainutlaatuisen tehokas tapa pelata Blood Bowlin tapaista pallolajia. Tiimin heikkous puolestaan on siinä, että haltiat eivät ole yhtä kestäviä tai hyvin haarniskoituja kuin osa kilpailevista tiimeistä. Tätä kuitenkin kompensoidaan tarkalla heittopelillä ja nopealla liikkumisella.

Peli on beetatestissä 13. kesäkuuta asti -tietokoneilla ja siihen ehtii vielä rekisteröityä täältä.

Vauhdikkaassa, rajussa ja väkivaltaisessa pallopelissä yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 julkaistaan helmikuussa 2022 sekä , , ja S, sekä -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla

Codemasters ja Electronic Arts ovat julkaisemassa uutta F1 2021 -formulapeliä heinäkuussa ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen katsaus uuden trailerin myötä.

Pelissä on täysin uusi Braking Point -tarinatila, jossa päästään nousemaan alottelijasta ammattilaiseksi ja kokemaan formulaelämä radalla ja sen ulkopuolella. Pelistä löytyy myös aiempaa laajempi uramoodi, jota voi pelata kaksi pelaajaa samanaikaisesti. Saatavilla tulee olemaan myös kolme uutta rataa Portimão, Imola sekä Jeddah.

Pelistä löytyy myös tutut My Team -pelitila, jaetun ruudun kahden pelaajan tila, sekä lyhyempiä kausivaihtoehtoja F1 ja F2 -sarjoissa. Pelin Digital Deluxe -versioon kuuluu myös seitsemän ikonikuljettajaa, joita voit käyttää My Team -pelimuodossa. Mukana on mm. Michael Schumacher, Ayrton Senna sekä Alain Prost.

Uuden sukupolven ja sekä S -konsoleilla peli tukee parannettuja grafiikkaominaisuuksia sekä nopeampia latausaikoja.

F1 2021 -formulapeli ilmestyy heinäkuun 16. päivä PlayStation 5, , Xbox Series X ja S sekä -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi

Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssipelisarja saa jatkoa uuden Just Dance 2022 -pelin myötä marraskuussa

Just Dance 2022

Just Dance 2022 on suunniteltu yhteistyössä Todrick Hallin kanssa. Hall on tunnettu laulaja, tanssija ja koreografi, joka tuo mukanaan peliin uusitun hittibiisinsä Nails, Hair, Hips, Heels. Pelaajilla on myös mahdollisuus osallistua hänen musiikkivideonsa tekemiseen, joka julkaistaan yhtäaikaisesti pelin kanssa. Lisätietoja tästä löytyy pelin kotisivuilta.

Just Dance on ilmiömäinen tanssipelisarja, joka on valloittanut puolelleen yli 138 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Yli 80 miljoonaa kopiota myynyt tanssipelisarja uudistuu tälle vuodelle tuomalla mukanaan 40 hittikappaletta ja peräti 700 kappaleen musiikkikirjaston.

Uusien kappaleiden lisäksi Just Dance 2022 sisältää monta suosikkipelimuotoa, kuten hikoiluttavan Sweat-tilan, hauskan yhteistyöpelimuodon, pikapelaamiseen tarkoitetun pelitilan ja hauskoihin tanssitaistoihin kutsuvan World Dance Floor -moninpelitilan.

Pelin ohjaamiseen suositellaan Just Dance Controller -älypuhelinsovellusta, joka tekee älypuhelimesta tanssiliikeitä seuraavan ohjaimen.

Just Dance 2022 julkaistaan 4. marraskuuta , ja S, , ja -konsoleille. Lisäksi peli julkaistaan Google Stadia-pelipalvelussa. Pelin Just Dance Controller -sovellukset ovat saatavilla iOS- ja Android-versioina.

Kommentoi