Bloodborne -lautapeli joukkorahoitettiin 20 minuutissa Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne -lautapeli joukkorahoitettiin 20 minuutissa

4 -konsolille yksinoikeudella julkaistu ja mainetta niittänyt Bloodborne on saamassa oman lautapelin julkaisijan toimesta. Bloodborne: The Board Game -nimisen pelin joukkorahoituskampanja onnistui tavoittamaan pelin 200 000 dollarin tavoitteen alle 20 minuutissa.

Bloodborne: The Board Game -peliä voi pelata yhdestä neljään henkilöä. Esikuvansa tapaan siinä seikkaillaan Yharnamin kaupungissa ja taistellaan siellä piileviä otuksia vastaan. Pelit kestävät 60-90 minuuttia ja niissä edetään noppien sijaan korteilla.

Ensimmäisen 24 tunnin sisään rahoittaneet saavat pelin 90 dollarin hintaan ja sen jälkeen siitä joutuu pulittamaan 100 dollaria. Itse peliä joudutaan vielä odottamaan vuoden verran, sillä se ilmestyy alustavasti toukokuussa 2020.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi