Bloodborne -pelin PS1 -versiointi on nyt ladattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne -pelin PS1 -versiointi on nyt ladattavissa

BloodbornePSX

Uutisoimme aiemmin Bloodborne -pelistä tehdystä PS1 -versioinnista ja nyt kyseinen tekele on ladattavissa.

Pelissä päästään seikkailemaan Yharnamin kaupunkiin klassisen Playstation -konsolin estetiikalla höystettynä. Valittavana on 10 asetta

Pelin taustalla ovat kehittäjät Lilith Walther sekä Corwyn Prichard. Kaksikko on työstänyt versiointia jo pidemmän aikaa, mutta viimeisen vuoden aikana kehitys on edistynyt kunnolla.

Kommentoi

The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta

The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Red on ilmoittanut julkaisevansa aiemmin viivästyttämänsä 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot tämän vuoden lopulla.

Kehittäjä ilmoitti julkaisusta Twitter -postauksessa, jossa se kertoo juhlistavansa pelin 7-vuotista taivalta julkaisemalla uudistetut versiot tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuun aikana.

Vuoden 2020 lopulla peli ilmoitettiin saavan oman versionsa uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille. Sen piti ilmestyä tämän vuoden toisella neljänneksellä, mutta nyt pelillä ei parhaillaan ole tarkkaa julkaisuajankohtaa.

3: Wild Hunt on saatavilla Playstation 4, ja Switch -konsoleille, :lle ja Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla

Horizon Zero Dawn PS1

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet suosiossa viime aikoina. Nyt Horizon Zero Dawn -pelistä on saatu versiointi, miltä se näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla.

Versioinnin taustalla on tubettaja nimeltään ZeoNyph ja siinä nähdään kaikki aina PlayStation -latausruudusta lähtien, pelin aloitusvalikkoon ja myös Aloyn kiipeilyä.

Hiljattain demaket ovat olleet suosiossa ja aiemmin uutisoimme miltä Portal näyttäisi Nintendo 64 -pelinä sekä miltä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä.

Kommentoi