Bloodstained: Curse of the Moon 2 ilmestyy heinäkuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodstained: Curse of the Moon 2 ilmestyy heinäkuussa – katso uusi traileri

bloodstained curse of the moon 2

Castlevania-veteraani Koji Igarashin luotsaama Bloodstained-sarjan uusin installaatio on saanut tarkan julkaisuajankohdan. Peli ilmestyy heinäkuun 10. päivä :lle sekä nykyisille konsoleille.

Curse of the Moon 2 on jatkoa joukkorahoituskampanjan avulla kehitetyille ja -peleille.

Jatko-osa tarjoaa uusia pelattavia hahmoja ja taitoja. Pelihahmoa voi vaihtaa lennosta -pelin tapaan. Uusien pelihahmojen joukossa ovat päähenkilö Zangetsun lisäksi nyt keihäsneito Dominique, pyssysankari Robert sekä Hachi, robottia ohjaileva corgi-koira.

Bloodstained: Curse of the Moon 2 ilmestyy heinäkuun 10. päivä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä :lle, että Google Stadia -pelipalveluun. Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä

SnowRunner

Yli miljoonaa pelaajaa viihdyttävän SnowRunnerin ensimmäinen kausikorttiin liittyvä lisäsisältö on nyt saatavana. Se sisältää uusia talvikarttoja, uusia ajoneuvoja ja paljon muuta.

Kausikortin hankkineet pelaajat voivat nyt matkustaa Kovd-järvelle. Se on ensimmäinen kartta jäätävällä Kuolan niemimaalla Venäjällä. Siellä pelaajat voivat suorittaa uusia tehtäviä ajaen ohuella jäällä, joka voi pettää milloin tahansa. Mukana on myös kaksi uutta ajoneuvoa, TUZ 16 “Actaeon” ja ikoninen Ford 750 4×4 CrewCab.

Toinen uusi kartta ja monia muita uudistuksia on luvassa myöhemmin kesällä. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

SnowRunner on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi