BoJack Horsemanin viides tuotantokausi sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa BoJack Horsemanin viides tuotantokausi sai ensimmäisen trailerin

Netflixin animoitu draama-komedia on edennyt viidenteen kauteensa ja kausi saa ensi-iltansa syyskuun 14. päivä.

Kaudella nähdään BoJack uudessa roolissa tv-etsivänä Philbert -nimisessä sarjassa. Masennukselta, alkoholismilta sekä itsetuhoisuudelta ei säästytä tälläkään kertaa.

Voit katsoa kauden trailerin tästä:

Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024

paljasti ensimmäisen kurkistuksen tulevaan -sarjaan nimeltä Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Uusi alkuperäissarja on määrä saada ensi-iltansa myöhemmin tänä kesänä striimauspalvelussa.

-elokuvan jalanjäljissä seuraava sarja näyttää, miten sen nuoret sankarit tasapainoilevat elämäänsä lukiolaisina samalla kun kohtaavat uusia vaarallisia vihollisia New Yorkin kovilla kaduilla. Lehdistötiedotteen mukaan sarjassa nähdään näyttelijät Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey ja Shamon Brown Jr. palaamassa rooleihinsa Leonardo, Raphael, Donatello ja Michaelangelo. Emmy- ja Golden Globe -palkittu näyttelijä Ayo Edebiri palaa myös rooliinsa April O'Neilina.

Sarjan tuottavat ja Seth Roganin omistama Point Grey Pictures. Chris Yost, joka on kirjoittanut muun muassa The Mandalorianille ja Thor: Ragnarokille, toimii sarjan vastaavana tuottajana yhdessä Netflixin Blue Eye Samurai -sarjan ohjaajan Alan Wanin kanssa. Wan on aiemmin toiminut myös ohjaajana Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa sekä käsikirjoittajana vuoden 2012 Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa.

WWE ja Netflix yhdistävät voimansa Kommentit pois päältä artikkelissa WWE ja Netflix yhdistävät voimansa

WWE:n lippulaivaviikkosarja siirtyy ensimmäistä kertaa 31-vuotisen historiansa aikana lineearisesta televisiosta Netflixiin.

Taannoin julkistetun sopimuksen mukaan WWE ja tuovat Raw'n yksinomaiseksi uudeksi kodiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Latinalaisessa Amerikassa, muiden alueiden joukossa. Netflixistä tulee myös koti kaikille WWE:n näytöille ja erikoistapahtumille Yhdysvaltojen ulkopuolella, mukaan lukien Raw ja WWE:n muut viikkoshow't – ja – sekä yrityksen Premium Live -tapahtumat.

WWE:n palkitut dokumentit, alkuperäissarjat ja tulevat projektit ovat myös saatavilla Netflixissä kansainvälisesti vuodesta 2025 alkaen.

Sopimus on merkittävä saavutus Netflixille, joka pyrkii laajentamaan live-urheilutarjontaansa. WWE:lle sopimus tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajempi yleisö ja varmistaa merkittävä tulovirta.