Borderlands 3 päivittyy seuraavan sukupolven konsoleille – 4K, 60 fps ja neljän pelaajan lokaali co-op Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands 3 päivittyy seuraavan sukupolven konsoleille – 4K, 60 fps ja neljän pelaajan lokaali co-op

Borderlands 3

Suosittu loottiräiskintä on saamassa päivityksen seuraavan sukupolven konsolien ilmestyessä.

Päivitys mahdollistaa pelin pelaamisen 4K resoluution ja 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Peli tulee saamaan myös neljän pelaajan lokaalin co-op -tilan.

Myös nykyiset konsolit saavat kahden pelaajan lokaalin co-op -pelitilan marraskuun 10. päivä ja marraskuun 12. päivä -konsolille.

Pelin nykyisille konsoleille omistavat saavat seuraavan sukupolven version täysin ilmaiseksi. Myös kaikki eteneminen, lisäosat ja tallennukset siirtyvät uusille konsoleille.

Seuraavan sukupolven versiot tulevat saataville ja S -versioille marraskuun 10. päivä ja -konsolille marraskuun 19. päivä.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi

P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla

P.T.

Keskeytyneen Silent Hills -pelin pelattava demo P.T. (Playable Teaser) ei tule olemaan saatavilla seuraavan sukupolven -konsolilla. Konami on varmistanut asian GamesRadar -sivustolle.

P.T. ilmestyi alunperin vuonna 2014 -konsolille ja sen oli tarkoitus toimia tulevan Silent Hills -pelin demona. Pelin kehityksestä vastasi Kojima Productions salanimellä 7780s Studio ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Stranding -pelissä nähdyt elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro sekä näyttelijä Norman Reedus.

Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015. Samalla Konami yritti myös kieltää pelin olemassaolon poistamalla viitaukset siihen.

Pelejä pystyy siirtämään Playstation 4 -konsolilta Playstation 5 -konsolilta, mutta tämä ei kuitenkaan tule toimimaan P.T. -pelin tapauksessa.

Kommentoi