Borderlands 3 -pelin lisäksi robottipeli: Gearbox kiusoittelee toisella peliuutisella Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands 3 -pelin lisäksi robottipeli: Gearbox kiusoittelee toisella peliuutisella

Gearboxin -tili on täyttynyt robottimaisista .gif-viesteistä, kun yhtiö julkaisi yksittäisen valokuvan tulevasta pelijulkistuksesta. Gearboxin   3 -pelistä jo odotetaan tarkempia julkaisutietoja viimeistään  East -tapahtumassa maaliskuun 28. päivä, mutta tuorein kuvapäivitys ei liity kyseiseen peliin. Twitter-päivityksen yhteydessä mainitsee: ”Nyt on aika kiusoitella toisesta pelistä PAXia varten!”. Panny Expo, eli kavereiden kesken PAX, on suosittu tapahtumapaikka kuulla tulevista peleistä ja testata uutukaisia.

Loppukuusta Bostonissa käynnistyvä East -messu saa fanit odottamaan tämän projektin sekä 3 jatkouutisista.

Kommentoi

Borderlands 3 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands 3 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Borderlands 3

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi suosittua huumorilla höystettyä Borderlands 3 -loottiräiskintäpeliä.

Alunperin vuonna 2019 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät jälleen metsästämään miljoonia aseita Vault Hunterin roolissa. Valittavana on neljä eri hahmotyyppiä ja jokaisella on valtavat määrät erilaisia taitoja sekä muokattavuutta.

Pelata voi joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa ja tarkoituksena on pelastaa kotiplaneettasi galaksin häikäilettömämpien kulttijohtajien käsistä.

Borderlands 3 on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Tales From The Borderlands tekee paluun tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Tales From The Borderlands tekee paluun tänä vuonna

Tales From The Borderlands

Gearbox on ilmoittanut tekevänsä uuden osan Tales From The Borderlands -pelisarjaan. Pelistä ei toistaiseksi vielä tiedetä paljoakaan, mutta siinä tulee olemaan täysin uudet hahmot sekä tarina.

2K Gamesin julkaisemassa pelissä tullaan jälleen palaamaan Vault Hunterien ja asekeräilijöiden maailmaan.

Alkuperäinen Tales From The Borderlands oli Telltale Gamesin kehittämä, viidessä osassa ilmestynyt peli, joka ilmestyi vuosien 2014 ja 2015 aikana.

Uusi Tales From The Borderlands -peli ilmestyy tämän vuoden lopulla.

Kommentoi