Borderlands saapui Fortniteen – Psycho ja Claptrap mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands saapui Fortniteen – Psycho ja Claptrap mukana

Battle royale -peli Fornite on saanut viimeisimmän päivityksen mukana annoksen Gearboxin Borderlands -peliä. Mukana on pelattavat hahmot Psycho ja sekä pala pelattavaa Pandora -aluetta.

Borderlands -tapahtuma säilyy pelissä aina syyskuun 10. päivään asti. peli puolestaan ilmestyy syyskuun 13. päivä 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle että Stadialle.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

CD Projekt Red on tuomassa yhteistyössä Epic Gamesin kanssa The Witcher päähahmon Geralt of Rivian osaksi Fortnite battle royale peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

The WItcher 3: Wild Hunt on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi