Borderlands -spinoff peli Tiny Tina’s Wonderlands ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands -spinoff peli Tiny Tina’s Wonderlands ilmestyy ensi vuonna

Tiny Tina's Wonderlands

Gearbox on paljastanut osana Summer Game Fest Kickoff -tapahtumaa uuden Borderlands -spinoff pelin nimeltään Tiny Tina’s Wonderlands.

Tyyliltään peli noudattelee Borderlands -pelisarjasta ominaista cellshaded -tyyliä. Peli tukee co-op pelaamista ja enintään neljä pelaajaa voivat pelata yhdessä. Pelihahmoja voi muokata ja erilaisia hahmoluokkia on valittavana. Luvassa on kaoottinen fantasiamaailma, jossa pelaajien täytyy pysäyttää Dragon Lord pahis.

Tiny Tina's Wonderlands
Pelaajat saavat vastaansa Dragon Lord -pahiksen.

Päähahmojen rooleissa kuullaan mm. Ashly Burch (Tiny Tina), Andy Samberg (Captain Valentine), Wanda Sykes (Frette) sekä Will Arnett (Dragon Lord).

Tiny Tina's Wonderlands
Peli noudattelee Borderlands -peleistä ominaista cellshaded -tyyliä.

Tiny Tina’s Wonderlands ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille. PC:lle peli ilmestyy Steam ja Store -palveluiden kautta.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Farming Simulator 22 tuo mukanaan ison kirjon eläimiä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 tuo mukanaan ison kirjon eläimiä

Farming Simulator 22

Kuukauden päästä julkaistava tarjoaa pelisarjan monipuolisimman maanviljelykokemuksen lukuisine eri viljelykasveineen ja kattavine työkonevalikoimineen. Samalla pelisarja on laajentunut myös entistä laajemmalla eläinkirjolla, sillä mitäpä olisi maatila ilman kotieläimiä?

Porsaat, kanat, lampaat, lehmät, hevoset ja monet muut kotieläimet ovat mukana :n valikoimassa ja nämä ovatkin yksi kiehtovimpia tapoja laajentaa omaa maatilaa. Maatilan omien elukoiden lisäksi luonnossa vaeltaa myös villieläimiä, jotka elävöittävät ympäristöä ihastuttavalla tavalla.

Erilaisten nisäkkäiden ja lintujen ohella mukana ovat mehiläiset, joiden avulla voidaan tuottaa hunajaa pelaajan omalta kotitilalta käsin. Mehiläisiä voidaan hyödyntää myös kasvien pölyttämisessä esimerkiksi auringonkukkien ja perunoiden lähellä.

Lisäksi vuodenaikojen myötä tulee tarve kasvihuoneille, joiden avulla vihanneksia ja marjoja voidaan viljellä myös kylmempinä kausina.

Entistä monipuolisempi Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

julkaistaan PlayStation 5, Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi