Breaking Bad -elokuva El Camino saapuu Netflixiin lokakuussa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Breaking Bad -elokuva El Camino saapuu Netflixiin lokakuussa – katso ensimmäinen traileri 140

Tuleva -aiheinen elokuva El Camino on saanut ensimmäisen trailerinsa. Leffan on ohjannut Vince Gilligan, joka tunnetaan myös alkuperäisen -sarjan ja sen spin-off -sarjojen ohjaajana.

Leffa jatkaa suoraan siitä mihin sarjassa jäätiin. Jesse Pinkman pakeni uusnatsien huumeluolasta Walter Whiten avustamana ja ajoi auringonlaskuun. Nyt hän joutuu setvimään menneisyyttään rakentaakseen edes jonkunlaisen tulevaisuuden itselleen.

saapuu Netflixiin lokakuun 11. päivä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

The Witcher -sarjan käsikirjoittajalla on 7 tuotantokautta suunnitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan käsikirjoittajalla on 7 tuotantokautta suunnitteilla 44

The Witcher - Netflix

Hiljattain ensimmäisen trailerinsa saanut The Witcher -sarja saa ensi-iltansa joulukuun 20. päivä Netflixillä. Nyt sarjan showrunner eli pääkäsikirjoittaja Lauren S. Hissrich on paljastanut antamassaan haastattelussa, että hänellä on mietittynä materiaalia yhteensä seitsemälle tuotantokaudelle.

Toistaiseksi näistä kausista vain ensimmäiselle joulukuussa nähtävälle on näytetty vihreää valoa. Edes toista kautta ei ole vielä kuvattu. The Witcher -saaga ja pelit ovat täynnä kuolemaa ja Hissrichin mukaan, kaikkia ensimmäisen kauden hahmoja ei tulla näkemään tulevilla mahdollisilla kausilla.

Nähtäväksi jää saako The Witcher jatkoa Netflixillä, varmasti sen saama suosio tulee määrittelemään osaksi jatkon kohtalon.

Superman -näyttelijä Henry Cavillin tähdittämä The Witcher nähdään siis Netflixillä joulukuun 20. päivä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

The Witcher -sarja ilmestyy joulukuun 20. päivä – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarja ilmestyy joulukuun 20. päivä – katso uusi traileri 59

The Witcher Netflix

Netflixin tuleva The Witcher -sarja on vihdoin saanut julkaisuajankohtansa – sarjaa päästään näkemään joulukuun 20. päivä.

Trailerilla päästään kuulemaan ensimmäistä kertaa päänäyttelijä Henry Cavillin ääntä Geraltin roolissa. Videolla nähdään myös muita tuttuja hahmoja kuten Ciri ja Yennefer. Myös taistelukohtauksia, pahiksia, hirviöitä ja pelistä kuuluisa kylpykohtaus nähdään trailerilla.

Sarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiaan, jonka pohjalle perustuu myös samaa nimeä kantava suosittu CD Projekt Redin kehittämä pelisarja.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Netflixin The Witcher -sarja näyttäytyy uusissa kuvissa Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin The Witcher -sarja näyttäytyy uusissa kuvissa 71

The Witcher - Netflix

Netflixin tuleva The Witcher -sarjan julkaisu häämöttää ja sarjaa päästään vihdoin katsomaan tämän vuoden lopulla. Sarjan uusi traileri päästään näkemään tulevana viikonloppuna Italiassa järjestettävien Lucca Comics and Games 2019 expon yhteydessä.

Sarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiaan, jonka pohjalle perustuu myös samaa nimeä kantava suosittu CD Projekt Redin kehittämä pelisarja.

Sarjan pääosassa nähdään Henry Cavill (Man Of Steel, Justice League) ja muissa rooleissa mm. Anya Chalotra (Wanderlust) Yenneferinä ja Freya Allan Cirin roolissa. Sarja koostuu kahdeksasta tunnin jaksosta ja sen tuottajana toimii Lauren Schmidt Hissrich (Daredevil, The Defenders).

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi