Broken Roads -roolipeli on kuin Australiaan sijoittuva Fallout Kommentit pois päältä artikkelissa Broken Roads -roolipeli on kuin Australiaan sijoittuva Fallout

Broken Roads

on uusi isometrinen ja vuoropohjainen roolipeli, joka ammentaa ensimmäisistä Fallout -peleistä. Sen julkaisijana toimii ja kehittäjänä Drop Bear Bytes.

Fallout -pelien tapaan sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, mutta Pohjois-Amerikan sijaan siinä seikkaillaan ydintuhon jälkeisessä Australiassa.

Pelissä ei ole varsinaisesti hahmoluokkia vaan hahmot kehittyvät erityisen moraalisen kompassin avulla. Se vaikuttaa myös pelin tarinaan. Pelin grafiikka on käsin piirrettyä.

saapuu PC:lle sekä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One että Switch -konsoleille ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Injustice 2 Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the Grid sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Injustice 2 Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the Grid sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

ilmestyy yksinoikeudella ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi