Broken Sword: Director’s Cut ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Broken Sword: Director’s Cut ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Broken Sword: Director's Cut

GOG -pelikauppapaikka jakaa ilmaiseksi Broken Sword: Director’s Cut -seikkailupeliä :lle. Peli on ladattavissa joulukuun 22. päivään asti.

Alunperin vuonna 1996 ilmestyneen pelin Director’s Cut -versio ilmestyi vuonna 2008 ja se sisältää lisätarinaa Nicon perspektiivistä, sekä alkuperäisen Broken Sword: Shadow of the Templars -version. Uusinnossa on myös parannellut animaatiot sekä parempi resoluutio.

Pelissä pelaajat pääsevät mystiselle matkalle temppeliritarien synkkään salaliittoon ja selvittämään narrisalamurhaajan henkilöllisyyttä.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä :lle aina joulukuun 22. päivään asti.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi