Bungie irtautuu Activisionista, pitää Destinyn Kommentit pois päältä artikkelissa Bungie irtautuu Activisionista, pitää Destinyn

Kaikki, jotka eivät pidä siitä mitä tekee ja ovat tyytymättömiä siihen mitä esimerkiksi 2 on nykyään voivat iloita. Destiny -sarjan lisäksi muun muassa Halo -peleistä tuttu on irtautunut yhteistyöstä pelialan yhtenä ”suurista pahoista” pidetyn Activisionin kanssa.

Yhtiöiden välisistä ongelmista on keskusteltu aikaisemminkin:

Kommentoi

Lisää Destiny 2 -aiheisia kenkiä luvassa Palladiumilta Kommentit pois päältä artikkelissa Lisää Destiny 2 -aiheisia kenkiä luvassa Palladiumilta

Destiny 2 x Palladium

on jälleen lyöttäytynyt yhteen kenkävalmistaja Palladiumin kanssa lanseerakseen Destiny 2: The Witch Queen -aiheisia jalkineita. Aiemmin Palladium on julkaissut mm. Destiny 2: Beyond Light -aiheisia kenkiä.

Kenkämalleja on saatavilla kaksi erilaista Pallashock Witch Queen sekä Pampa Witch Queen. Mallit perustuvat Palladiumin jo olemassa oleviin malleihin.

Pelin hahmojen inspiroimassa Pallashock Witch Queen -mallissa on vahvatekoinen puuvillakangaspäällinen, johon on sekoitettu nylon- ja nahkayksityiskohtia sekä sinisiä nauhayksityiskohtia.

Malli on saatavilla ainutlaatuisena khakin värisenä Witch Queen -lisäosan pelaajille Bungie Rewards -ohjelman kautta. Kaksi muuta värivaihtoehtoa beige ja musta ovat saatavilla kaikille. Hintaa Pallashock -kengille kertyy 169,95 euroa.

Pampa Witch Queen -mallissa on puolestaan paksuun puuvillakankaaseen suunniteltu päällinen, jota on vahvistettu nahkapinnoilla. Pampa Witch Queen on rento, tennarien inspiroima korkeavartinen saapas. Hintaa Pampa -kengille kertyy 149,95 euroa.

Kengät ovat saatavilla Palladiumin verkkokaupoista.

Kommentoi

The Division -pelisarja laajenee kolmen pelin ja osin suomalaisen RedLynx-studion voimin Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -pelisarja laajenee kolmen pelin ja osin suomalaisen RedLynx-studion voimin

The Division: Heartland

Ubisoft Forward -pelitapahtumassa luotiin ensisilmäys tulevaan Tom Clancy’s The Division Heartland -toimintapeliin. Samalla Ubisoft julkisti The Division Resurgence -mobiilipelin suljetun beetatestausvaiheen ja uudistukset The Division 2 -pelin 10. pelikaudelle.

Tom Clancy’s The Division Heartland

The Division Heartland on ilmaiseksi pelattava selviytymisvetoinen toimintapeli, jonka tapahtumat sijoittuvat amerikkalaiseen pikkukaupunkiin Division-pelisarjan maailmassa. Pelin ydin rakentuu moninpelattavan toiminnan ympärille, jossa pelaajat ottavat yhteen toistensa kanssa ryhmävetoisesti. Pelin tarinaa ja pelimaailman tapahtumia viedään entistä pidemmälle uusin tapahtumin ja juonenkääntein ympäristössä, joka tuo pelisarjaan ja sen tapahtumiin kiinnostavaa vaihtelua.

Siinä missä alkuperäiset The Division -pelit sijoittuvat suurkaupunkeihin, The Division Heartland rakentuu pienen maalaismiljöön maisemiin Yhdysvaltojen keskilännessä. Pikkukaupunki Silver Creekin idylli on tuhottu, kun epidemian aiheuttama kaaos on levittänyt ryöstelevät jengit ja rikolliset ympäri maata. Pelaajien ohjastamat Division-agentit selvittävät tapahtumia ja yrittävät ehkäistä sekasortoa laajentumasta. Vastassa on kuitenkin tahoja, joille yhteiskunnan tuho on väylä valtaan.

Peliä kehittää useampi Ubisoftin studio, joista suomalaisten pelaajien näkökulmasta tärkein on helsinkiläinen Ubisoft RedLynx. Kehityksen päävastuussa on kuitenkin maineikas Red Storm Entertainment -pelistudio, joka tunnetaan The Division -pelin alkuperäisenä luojana.

The Division Heartlandin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Peli tulee saataville pc-tietokoneille, pelikonsoleille ja pilvipalveluihin.

Tom Clancy’s The Division Resurgence

Niin ikään ilmaiseksi pelattava The Division Resurgence -toimintapeli yhdistää toisiinsa roolipeleistä tuttua hahmonkehitystä ja kolmannen persoonan kuvakulmasta koettavaa ammuntaa. Mobiilipeli aloittaa pian suljetun beetatestivaiheen, johon pelaajat voivat nyt ilmoittautua joko pelin kotisivuilta tai Google Play -kauppapaikan kautta.

Aiemmin heinäkuussa peli kävi läpi onnistuneen alfatestauksen, joka antoi pelaajien kokea pelin kiehtovan avoimen pelimaailman sekä hyväksi havaitun pelimekaniikan. Tänä syksynä pelaajat voivat kokea päivitetyn version pelistä, kun beetatestivaihe käy läpi päivitettyjä ominaisuuksia ja antaa pelaajille mahdollisuuden nauttia The Division -pelisarjan toiminnasta iOS- ja Android-pelilaitteilla. Beetatestivaihe tarjoaa pelattavaksi erilaisia pelaajien välisiä moninpelimuotoja, kuten pelaajahahmojen ja tekoälyohjattujen sotilaiden yhteisen Dark Zone -alueen. Näiden lisäksi muita testattavia pelimuotoja ovat The Division 2 -pelistä tuttu Conflict sekä uudenlainen Domination. Lisää pelimuotoja on tulossa myöhemmin.

The Division Resurgencen julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Peli tulee ilmaiseksi ladattavaksi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.

Tom Clancy’s The Division 2: Price of Power

Price of Power on vuonna 2019 julkaistun The Division 2 -pelin 10. pelikauden lisäosa. Se tuo mukanaan uusia haasteita Countdown-pelitilaan sekä kaksi uutta linnoitusta ja lukemattomia pienempiä päivityksiä ja uudistuksia. Näitä ovat muun muassa uudet pelitapahtumat, uusi kausikortti ja monet peliparannukset.

Lisäosan tarinassa jäljitetään vallanahnetta kenraali Peter Andersonia, joka hakee paikkaansa valtatyhjiössä True Sons -jengin kanssa. Antwon Ridgewayn kaatumisen jälkeen Anderson näkee mahdollisuuden nousta valtaan ja tuhota The Division -tiimi. Mikä pahinta, Anderson hieroo rauhaa Black Tusk -ryhmän kanssa, joka osaltaan vaarantaa Division-agenttien kohtalon. Tämä luo paineita agenteille tehtävässään, sillä epäonnistuminen ei ole vaihtoehto.

Lisätietoja The Division -pelin 10. pelikaudesta julkistetaan pelin striimilähetyksessä 12. syyskuuta kello 17.00 Suomen aikaa.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- , Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia-, Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Kommentoi