Bungie irtautuu Activisionista, pitää Destinyn Kommentit pois päältä artikkelissa Bungie irtautuu Activisionista, pitää Destinyn

Kaikki, jotka eivät pidä siitä mitä tekee ja ovat tyytymättömiä siihen mitä esimerkiksi 2 on nykyään voivat iloita. Destiny -sarjan lisäksi muun muassa -peleistä tuttu on irtautunut yhteistyöstä pelialan yhtenä ”suurista pahoista” pidetyn Activisionin kanssa.

Yhtiöiden välisistä ongelmista on keskusteltu aikaisemminkin:

Activision ottaa käyttöön ToxMod-tekoälyn: Uusi äänichat-moderointijärjestelmä torjuu vihapuhetta ja syrjintää Call of Duty -peleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Activision ottaa käyttöön ToxMod-tekoälyn: Uusi äänichat-moderointijärjestelmä torjuu vihapuhetta ja syrjintää Call of Duty -peleissä

Pelisarja Call of Duty'n julkaisija , aikoo parantaa pelien äänichattien turvallisuutta käyttämällä Modulaten kehittämää tekoälypohjaista äänichat-moderointijärjestelmää nimeltä ToxMod.

ToxMod ei vain tunnista vihapuhetta tai syrjivää kieltä, vaan pystyy myös arvioimaan puhujan sävyä, intentiota ja kontekstia. Tekoälyn tunnistamat viestit käy läpi vielä ihmismoderointi ennen mahdollisia rangaistuksia, jotka voivat olla joko väliaikaisia pelikieltoja tai jopa elinikäisiä pelikieltoja toistuvista tai erittäin vakavista rikkomuksista.

ToxMod on tällä hetkellä beta-vaiheessa ja sitä käytetään Call of Duty: Modern Warfare II:ssa ja Warzone-pelissä. Täysi käyttöönotto on suunniteltu marraskuulle Modern Warfare III:n julkaisun yhteydessä. Tällä hetkellä vain englanninkielisiä chatteja valvotaan, mutta tulevaisuudessa ToxMod laajenee myös muihin kieliin.

Erinomaisia moninpelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia moninpelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Destiny 2 Beyond Light

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia moninpelejä kuten suositun 2 -pelin Beyond Light -lisäosan, sekä : Super Deluxe Edition.

Paketti maksaa yhteensä 10,87 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 7. päivä asti.