Bungie lupaa poistaa natsiviittaukset Destiny 2 -pelin tuoreimmasta kaudesta Kommentit pois päältä artikkelissa Bungie lupaa poistaa natsiviittaukset Destiny 2 -pelin tuoreimmasta kaudesta

Destiny 2

ja Destiny -pelien kehityksestä tunnettu on joutunut pyytämään anteeksi tuoreimpaan peliinsä päätyneitä natsiviittauksia.

2 on saanut tuoreimmassa kaudessaan uudet viikottaiset haasteet korvaamaan aikaisempaa palkkiosysteemiä. Muutamat pelaajat ovat huomanneet häiritsevän yksityiskohdan yhden näiden uusien haasteiden palautushetkestä.

Osana Contender’s Ascent II -haastetta pelaajien täytyy Battlegroundin kautta palata takaisin War Tablelle. Siellä heille ilmestyy viesti and Honor on suoritettu. Kotaku kiinnitti huomiota tähän lausahdukseen, sillä se on suora käännös aikansa nuorille suunnatusta natsisloganista.

Verkkojulkaisu muistutti, että lausahdusta on toki käytetty muussakin kontekstissa. Yhdistettynä kuitenkin viimeisimmän päivityksen tuomaan Cleansing Battlegroundiin, niin ei ole ihme, jos joidenkin kulmat hieman kohoavat hämmennyksestä.

Bungie vannoo, että peliin päätyneet antisemitistiset viittaukset ovat täysin tahattomia ja ovat työstämässä paraikaa uutta korjaavaa päivitystä, joka poistaa mainitut viittaukset.

Kommentoi

Halo Infinite Season 3: Echoes Within on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite Season 3: Echoes Within on nyt julkaistu

Halo Season 3: on nyt saatavilla -konsoleille- sekä Steamille. Pelin suurin moninpelipäivitys sitten alkuperäisen julkaisun sisältää muun muassa uuden aseen ja varusteen – ensimmäistä kertaa koskaan.

Tästä päivästä alkaen pelaajien saatavilla on kolme uutta karttaa, tappava uusi M392 Bandit -kivääri, näkyvyyden peittävä uusi Shroud Screen -varuste, edettävissä oleva sadan tason Battle Pass ja paljon muuta. Echoes Withinin julkaisutrailerin voit tarkastaa kokonaisuudessaan alta:

Kommentoi

Destiny 2 uusin Lightfall -päivitys vie pelaajat neonkaupunkiin Kommentit pois päältä artikkelissa Destiny 2 uusin Lightfall -päivitys vie pelaajat neonkaupunkiin

Destiny 2

Destiny 2 -pelin tuleva Lightfall -päivitys vie pelaajat Neptunen neonvaloja vilisevään Neomuna kaupunkiin. Voit katsoa esittelyvideon alta.

Videolla nähdään neonkaupungin puolustajien Cloud Stridersien lisäksi Caluksen hyökkäyksen laajuus sekä uusi Darkness alahahmoluokka Strand.

Destiny 2: Lightfall ilmestyy helmikuun 28. päivä. Destiny 2 on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi