Bungie lupaa poistaa natsiviittaukset Destiny 2 -pelin tuoreimmasta kaudesta Kommentit pois päältä artikkelissa Bungie lupaa poistaa natsiviittaukset Destiny 2 -pelin tuoreimmasta kaudesta

Destiny 2

ja -pelien kehityksestä tunnettu on joutunut pyytämään anteeksi tuoreimpaan peliinsä päätyneitä natsiviittauksia.

on saanut tuoreimmassa kaudessaan uudet viikottaiset haasteet korvaamaan aikaisempaa palkkiosysteemiä. Muutamat pelaajat ovat huomanneet häiritsevän yksityiskohdan yhden näiden uusien haasteiden palautushetkestä.

Osana Contender’s Ascent II -haastetta pelaajien täytyy Battlegroundin kautta palata takaisin War Tablelle. Siellä heille ilmestyy viesti Blood and Honor on suoritettu. Kotaku kiinnitti huomiota tähän lausahdukseen, sillä se on suora käännös aikansa nuorille suunnatusta natsisloganista.

Verkkojulkaisu muistutti, että lausahdusta on toki käytetty muussakin kontekstissa. Yhdistettynä kuitenkin viimeisimmän päivityksen tuomaan Cleansing Battlegroundiin, niin ei ole ihme, jos joidenkin kulmat hieman kohoavat hämmennyksestä.

Bungie vannoo, että peliin päätyneet antisemitistiset viittaukset ovat täysin tahattomia ja ovat työstämässä paraikaa uutta korjaavaa päivitystä, joka poistaa mainitut viittaukset.

Kommentoi

Microsoftin päivitteli Halo Infiniten edistymistä – blogipostaukseen piilotettiin salainen ääniviesti Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin päivitteli Halo Infiniten edistymistä – blogipostaukseen piilotettiin salainen ääniviesti

Microsoftin tuoreimmassa blogipostauksessa Gamespotin mukaan kerrottiin uutta tietoa nimikkeen miljööstä – Zeta Halosta. Vilkkaimmat onnistuivat myös huomaamaan piilotetun ääniviestin blogitekstin seasta.

Klikkamalla tästä pääset kuuntelemaan nauhoitetta. Siinä kuullaan keskustelua tuntemattoman miehen, Halseyn ja Master Chiefin välillä. Keskustelun sisällön voitte myös lukea alempaa.

 • Halsey: ”How many now?”
 • Man: ”16 systems shut down so far, seemingly random locations. I’m attempting to lock her and the others out of the main-”
 • Halsey: ”You will not be able to stop her. She knows more about how this all works than… well, anyone.”
 • Master Chief: ”Dr. Halsey.”
 • Halsey: ”John.”
 • Master Chief: ”What’s the plan?”
 • Halsey: ”The plan? Right now, we are in survival mode, again. Cortana’s message has spread across the galaxy, most sentient AI are siding with her.”
 • Master Chief: ”Against us?”
 • Halsey: ”Yes… But maybe not you. Tell me John, what was the last thing she said to you?”
 • Master Chief: ”She said… goodbye.”

Keskustelusta voisi päätellä Infiniten tarinan keskittyvän Master Chiefin, Halseyn ja Cortanan välisen draaman ympärille.

Blogitekstissä taiteellisena johtajana toimiva Justin Dinges kertoo nimikkeen tarinan alkavan Chiefin uudelleennoususta kun hän taistelee Banished-vihollisia sekä Cortanaa vastaan.

”Sen lisäksi, että pelaajat pääsevät kokemaan Chiefin heräämisen ja taistelut Banishedien ja Cortanan kanssa he voivat myös nähdä vinkkejä siitä mihin sarja tulevaisuudessa tulee etenemään.” Dinges kertoo.

Halo Infinite saapuu PC:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X|S:lle tämän vuoden aikana.

Kommentoi

Paramount+ -suoratoistopalvelun hinta ja tulevat sisällöt julki – Halo-sarja tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+ -suoratoistopalvelun hinta ja tulevat sisällöt julki – Halo-sarja tuloillaan

Two Weeks to Live

Paramount+-suoratoistopalvelu ja kuluttajasovellus lanseerataan Suomessa 25. maaliskuuta. Nyt selvillä on sekä palvelun hinnoittelu että paljon uusia sisältöjulkistuksia.

”Paramount+ tarjoaa kuluttajille valtavan laadukasta sisältöä merkittävästi muita suoratoistopalveluita edullisempaan hintaan, mikä palvelee sekä katsojia että paikallisia jakelukumppaneitamme”, kertoo ViacomCBS Networks Internationalin suoratoistopuolen operatiivinen johtaja Kelly Day.

”ViacomCBS:llä on globaalisti vertaansa vailla oleva asema niin lineaarisen sisällön, ohjelmakirjastojen (SVOD) kuin mainoksia sisältävien ohjelmakirjastojen (AVOD) puolella. Kun tämä yhdistetään valtavaan sisältökirjastoomme ja tulossa oleviin alkuperäistuotantoihin, on meillä erinomaiset mahdollisuudet menestyä myös kasvavilla suoratoistomarkkinoilla.”

”On hienoa, että Suomi on yksi ensimmäisistä markkinoista, joka saa tuoda ainutlaatuiset tarinat, ikoniset tähdet ja paljon viihdettä kaiken ikäisille katsojille. Meillä on erottuva kumppanuusmalli operaattoreiden ja muiden suurten mediatalojen kanssa, ja nyt lanseeraamme myös oman sovelluksen suoraan kuluttajille”, iloitsee ViacomCBS:n Pohjoismaiden johtaja Jesper Dahl.

Hinnoittelu

Tilauksen kuukausihinta on Suomessa 6,99€. Palvelun lanseerauspäivästä 25. maaliskuuta lähtien kuluttajat voivat kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan.

Paikallinen jakelu

Lanseerauksen jälkeen Paramount+ on saatavana verkossa osoitteessa ParamountPlus.com sekä mobiililaitteissa ja televisioissa Paramount+-sovelluksen kautta (iOS, Android, Apple TV, Android TV ja Amazon Fire TV). Suomessa palvelu on saatavissa myös Ruudun ja Allenten kautta.

Vuoden 2021 sisällöt

Paramount+:n 6000 jakson ja elokuvan katalogi tarjoaa jotain kaiken ikäisille. Palvelussa nähdään eksklusiivista sisältöä SHOWTIME:lta, CBS:ltä ja Paramount Studiosilta sekä paljon Paramount+ -alkuperäistuotantoja, draamaa, Paramountin elokuvia ja eksklusiivisia ensi-iltoja sekä kansainvälistä ja paikallista sisältöä kaikista genreistä.

Showtime -sisällöt

Paramount+ on jatkossa Showtime -sisältöjen koti. Maaliskuusta lähtien nähtävillä on useita suosikkeja, kuten Dexter, Ray Donovan, The Affair, Black Monday ja City on a Hill.

Myöhemmin tänä vuonna lanseerattavia uutuuksia ovat Dexterin odotettu uusi tuotantokausi, American Rust ja puhuttu draama The First Lady (tämänhetkinen nimi), jota tähdittävät tuottaja ja Michelle Obamaa näyttelevä Oscar-, Emmy- ja Tony-palkittu Viola Davis, Betty Fordia näyttelevä Oscar- ja Emmy-ehdokas ja Golden Globe -voittaja Michelle Pfeiffer sekä Eleanor Rooseveltia näyttelevä Golden Globe -voittaja ja Emmy-ehdokas Gillian Anderson.

Paramount+ -alkuperäissarjat ja sisällöt yksinoikeudella

Palvelu tarjoaa myös Paramount+ -alkuperäistuotantoja sekä uusia sarjoja yksinoikeudella. Lanseerauksesta lähtien yksinoikeudella palvelussa nähdään Yellowstone-sarjan kaikki kaudet sekä kriitikoiden ylistämä On Becoming a God in Central Florida.

Uusia lanseerauksen yhteydessä julkaistavia ensi-iltoja:

 • Game of Thrones -näyttelijä Maisie Williamsin tähdittämä Two Weeks to Live
 • Indie-komedia Everyone is Doing Great, jonka ovat kirjoittaneet ja ohjanneet Tunteet pelissä -sarjasta tutut
 • James Lafferty ja Stephen Colletti, jotka myös tähdittävät sarjaa
 • Kaksi ensimmäistä kautta Jordan Peelen sarjasta The Twilight Zone
 • Eurooppalainen action-trilleri Mirage
 • Meksikolainen scifi-mysteeri Dani Who?
 • Rikosdraaman The Coroner kaudet 1 ja 2

Myöhemmin Pohjoismaissa julkaistavia Paramount+-alkuperäissisältöjä ja yksinoikeudella julkaistavia sisältöjä:

 • The Man Who Fell to Earth, jota tähdittää Oscar-ehdokas ja BAFTA-voittaja Chiwetel Ejiofor. Sarja perustuu Walter Tevisin samannimiseen romaaniin ja ikoniseen elokuvaan, jonka tähtenä nähtiin David Bowie. Sarja seuraa muukalaishahmoa, joka saapuu maan päälle ihmisen evoluution käännekohdassa ja joutuu kohtaamaan oman menneisyytensä määrittääkseen tulevaisuutemme.
 • Mayor of Kingstown, Taylor Sheridanin sarja kertoo Amerikan historian suurimmista epäonnistumisista tiivistettynä yhteen kaupunkiin
 • Taylor Sheridanin luoma trillerisarja Lioness
 • Odotettu dokumenttisarja The Offer, joka paljastaa ainutlaatuisia tapahtumia legendaarisen Kummisetä-elokuvan kulisseista. Kirjoittajana Oscar- ja Emmy-ehdokas Michael Tolkin.
 • CBS Studiosin tuottama, Kate Beckinsalen tähdittämä Guilty Party
 • CBS Studiosin tuotanto The Harper House
 • Videopelihittiin perustuva
 • Y:1883 – Yellowstonen esiosa

Lapset ja perhe

Palvelussa nähdään Nickelodeonin kansainvälisiä koko perheen suosikkeja, mukaan lukien Paavo Pesusieni, Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat, Seikkailija Dora ja Ryhmä Hau.

Heti palvelun lanseerauksesta lähtien palvelussa nähdään Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years, joka on ensimmäinen Paavo Pesusieni -spinoff. CG-animoitu alkuperäissarja vie katsojat takaisin siihen aikaan, kun Bikini Bottomin suosikkihahmot tapasivat kesäleirillä ensimmäistä kertaa. Vuoden 2021 aikana nähdään myös Nickelodeon Studiosin ja Imagine Kids+Familyn ensimmäinen yhteistuotanto The Astronauts. Kyseessä on uusi live-action-sarja, joka seuraa lapsijoukkoa elämänsä seikkailulla avaruudessa.

Hittielokuvia

Paramount+:lla nähdään useita Blockbuster-elokuvia, kuten Mission Impossible – Vaarallinen tehtävä -elokuvasarja, Indiana Jones -elokuvat, Kummisetä-trilogia, ja uusia ensi-iltoja kuten Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria ja Trouble.

Komedioita

Komedia on yksi suoratoistopalveluiden johtavista genreistä, joka tarjoaa katsojille mahdollisuuden kunnon sarjamaratoniin ystävällisten kasvojen ja tuttujen hahmojen seurassa. Paramount+ tarjoaa paljon komediaa, ja Pohjoismaissa päästään näkemään muun muassa South Parkin kaikki tuotantokaudet sekä Awkwafina: Nora From Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, Comedy Centralin kaikki Roastit, Broad City, Drunk History ja paljon muuta.

Reality-suosikit ja dokumentit

Palvelun kautta voi katsoa myös palkittuja MTV-formaatteja, kuten toukokuussa nähtävä The Hills -sarjan kakkoskausi. Lanseerauksesta lähtien nähtävillä on Paramount+-alkuperäissarja Story of Song, jonka jaksot sukeltavat kuuluisien artistien kuten Madonnan, Celine Dionin ja Nirvanan hittibiisien maailmaan.

Tarjolla on myös useita reality-suosikkeja, kuten Jersey Shore, Ex on the Beach ja Catfish. Palvelussa on myös yli 100 Smithsonian Channel -kanavan jaksoa tieteestä, luonnosta, kulttuurista, historiasta, avaruudesta sekä useita dokumentteja. Odotettuja suosikkeja ovat muun muassa An American Aristocrat’s Guide to Great Estates ja Mystic Britain.

Paikalliset sisällöt

ViacomCBS Networks Internationalin osan VISin kautta palvelussa nähdään myös paikallistuontatoja. Ensimmäinen Pohjoismaissa nähtävä paikallistuotanto on Ib the Dog (Jippe-koira), jonka kakkoskausi alkaa kesän alussa.

Voit lukea lisää palvelusta täältä.

Kommentoi