Bungie paljasti Destiny 2 -pelin kahden vuoden suunnitelmat Kommentit pois päältä artikkelissa Bungie paljasti Destiny 2 -pelin kahden vuoden suunnitelmat

Destiny 2 - Season of Arrivals

on julkaissut kahden vuoden etenemissuunnitelman 2 -pelin osalta. Peli tulee saamaan kolme isoa päivitystä vuoteen 2022 mennessä.

Aiemmin peli on saanut pienempiä päivityksiä muutamien kuukausien välein, mutta nyt tähän on tulossa muutos. Peli saa Beyond Light -lisäosan tänä syksynä syyskuun 22. päivä. Tämän jälkeen The Witch Queen -lisäosa saadaan vuonna 2021 ja Lightfall puolestaan vuonna 2022.

Beyond Light -lisäosassa pelaajat pääsevät seikkailemaan uudelle alueelle Jupiterin Europa kuulle, jossa odottaa uudet viholliset. Pelaajat saavat haltuunsa myös Light -voiman vastakohdan eli Darknessin. Lisäosan myötä nähdään myös ensimmäisestä Destiny -pelistä tuttu Exo Stranger -hahmo.

Esimakua tulevasta pelaajat saavat jo eileen alkavan Season of Arrivals -kauden myötä. Se tuo peliin uuden tyrmän, uusia exotic aseita, sekä tapahtumia, jotka kulminoituvat syksyn Beyond Light -lisäosaan.

tulee toimimaan myös seuraavan sukupolven ja Xbox Series X -konsoleilla. Pelin jo omistavat saavat päivityksen ilmaiseksi uusille konsoleille. Peli tulee tukemaan 4K -laatua ja 60:n ruudunpäivitysnopeutta. Vielä ei ole varmaa milloin peli saadaan uusille konsoleille.

Samalla näyttäisi myös siltä, että 3 -peliä ei olisi tulossa ainakaan ennen vuotta 2022. on kertonut, että ei halua toistaa samaa virhettä mitä se teki siirtyessään ensimmäisestä Destiny -pelistä Destiny 2 -peliin.

on saatavilla ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

Ubisoft kokoaa 24 maailman parasta Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

 on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Paradox Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä Life By You ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy PC:lle Steam ja Storen kautta Early Access tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi