Call Of Duty Mobile saa Free-for-All -moodin viikonlopuksi Kommentit pois päältä artikkelissa Call Of Duty Mobile saa Free-for-All -moodin viikonlopuksi 48

Call Of Duty Mobile

Call Of Duty Mobile saa tulevana perjantaina 11.10. uuden ”Free-for-All” pelimoodin, mutta se on pelattavissa vain seuraavaan torstaihin asti. Tämä on pelin julkaisun jälkeen ensimmäinen uusi pelimoodi, mikä esitellään mobiilimoninpeliräiskintään.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Odotuksen nostatusta – Call of Duty: Modern Warfaren uusi traileri katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Odotuksen nostatusta – Call of Duty: Modern Warfaren uusi traileri katsottavissa 87

Toukokuussa paljastui, että Call of Dutyn yksi suosituimmista versioista tuodaan nykymaailman taistelukentille. Vuonna 2007 ilmestynyt Modern Warfare on ollut pelisarjan yksi pelattavimmista versioista, joten Infinity Ward päätti unohtaa zombiet, toisen maailmansodan taistot sekä tulevaisuuden aseistukset, ja tuoda tuon suosikin takaisin. Call of Dutyn kuudestoista peli ilmestyy lokakuun 25. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.

Betaversion kokeilua varten Infinite Ward järjestää kaksi latausmahdolisuutta PlayStation 4:sen pelaajille. Syyskuun 12.-14. päivinä pelin betaversio avautuu ladattavaksi, jonka jälkeen sitä voi pelata syyskuun 14.-16. päivinä.
Toinen viikonloppu on suunnattu PlayStation 4:sen lisäksi Xbox Onelle, joille betaversion voi ladata syyskuun 19.-20. päivinä ja peli on mahdollista testata 21.-23. päivien aikana.

Odottavat ja innokkaat fanit ovat tarttuneet huhuihin, joiden mukaan Modern Warfareen olisi ilmestymässä myös battle royale -moodi erillisenä lisänä ensi vuoden puolella. Infinity Ward tai pelin julkaisija eivät ole vahvistaneet huhuja.

Katso uusin traileri tästä ja nosta pelin odotusta entisestään:

Aiemmin julkaistut trailerit:


Kommentoi

Call Of Duty: Modern Warfare rebootti ilmestyy lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Call Of Duty: Modern Warfare rebootti ilmestyy lokakuussa 108

on käynnistämässä uudelleen sen Call Of Duty: Modern Warfare -sarjaa ja seuraava installaatio kantaakin alkuperäistä nimeä Call Of Duty: Modern Warfare. Peli ilmestyy lokakuun 25. päivä.

Peli ei ole vain uusinta vuonna 2007 ilmestyneestä pelistä vaan täysin uudelleen työstetty. Pelissä tulee olemaan yksinpeli kampanja, joka keskittyy Venäjän toimiin Lähi-Idässä. Pääpaino tulee olemaan kuitenkin tuttuun tapaan moninpelissä, joka toimii pelialustojen välillä. Joten voit pelata kavereidesi kanssa vaikka näillä olisikin eri konsoli tai PC.

Uudistunutta Captain Price -hahmoa näyttelee Barry Sloane

Modern Warfaressa tullaan näkemään myös tuttuja hahmoja. Captain Price tekee paluun, mutta uudella näyttelijällä. Pricen roolissa nähdään brittinäyttelijä Barry Sloane (SIX, Hollyoaks).

Call Of Duty: Modern Warfare ilmestyy lokakuun 25. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tulevan Call Of Duty -pelin tiedot julki kesällä Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Call Of Duty -pelin tiedot julki kesällä 113

on vahvistanut, että seuraavan Call Of Duty -pelin tiedot julkistetaan ennen kesäkuun 30. päivää. Pelin nimeäkään ei ole ilmoitettu, mutta sen uskotaan olevan Modern Warfare 4.

Aiemmissa tilaisuuksissa julkaisun puhemies Rob Kostich paljasti, että pelissä on mukana täysin uusi kampanja, joka sijoittuu pelisarjan tärkeimpään historiaan. Vihjeen vuoksi odotukset seuraavasta Modern Warfaresta kasvoivat.

Call Of Duty -peli on esitelty jo yksityistilaisuudessa amerikkalaisen jalkapallon pelaajille. Suljetusta tilaisuudesta jaettiin videota, ja osa sen nähneistä on varmoja taustaäänen kuulostavan Modern Warfare 4 -peliltä. Lisäksi maaliskuussa pelialan medioissa pyöriteltiin vuotanutta Modern Warfare 4 -julistemainosta, jonka aitoutta on pohdittu sosiaalisissakin medioissa.

Niin tai näin, peliala odottaa Activisionilta lisätietoja kuumeisesti.

Kommentoi