Call Of Duty Mobile saa Free-for-All -moodin viikonlopuksi Kommentit pois päältä artikkelissa Call Of Duty Mobile saa Free-for-All -moodin viikonlopuksi

Call Of Duty Mobile

Call Of Duty Mobile saa tulevana perjantaina 11.10. uuden ”Free-for-All” pelimoodin, mutta se on pelattavissa vain seuraavaan torstaihin asti. Tämä on pelin julkaisun jälkeen ensimmäinen uusi pelimoodi, mikä esitellään mobiilimoninpeliräiskintään.

Kommentoi

Infinity Ward lupaa kitkeä rasistisen sisällön Call of Duty -peleistä Kommentit pois päältä artikkelissa Infinity Ward lupaa kitkeä rasistisen sisällön Call of Duty -peleistä

Call of Duty: Warzone

Uutisoimme aiemmin kuinka ja Infinity Ward viivästyttivät uusien Call of Duty -kausien julkaisua Yhdysvalloissa vallitsevan tilanteen vuoksi. Nyt Infinity Ward on ilmoittanut lisäävänsä rasistisen materiaalin monitorointia pelissä. Myös uusia tapoja ilmiantaa rasistisesta sisällöstä tullaan lisäämään.

Yrityksen twiitin mukaan erityisesti rasistisisilla ja vihamielisillä nimillä varustetut tilit tulevat saamaan bännit pelistä. Myös nimien valintaa tullaan edelleen rajoittamaan rasistisen sisällön kitkemiseksi.

Kommentoi

Activision viivästyttää uusien Call of Duty: Modern Warfare ja Mobile -pelien kausia Kommentit pois päältä artikkelissa Activision viivästyttää uusien Call of Duty: Modern Warfare ja Mobile -pelien kausia

Call of Duty: Modern Warfare

on ilmoittanut viivästyttävänsä tulevien Call of Duty: Modern Warfare ja Mobile -pelien kausia parhaillaan Yhdysvalloissa vallitsevan tilanteen vuoksi.

Ympäri liittovaltiota protestoidaan parhaillaan systemaattista rasismia ja poliisin liiallista voimankäyttöä vastaan. Protestit saivat alkunsa kun kun 46-vuotias George Floyd menehtyi poliisin estettyä häntä hengittämästä Minneapoliksessa.

Call of Duty: Modern Warfare ja Call of Duty: Warzone -pelien neljännen kauden oli määrä alkaa huomenna kesäkuun 3. päivä. -pelin seitsemännen kauden piti alkaa puolestaan tänä torstaina kesäkuun 4. päivä.

Myös Sony on ilmoittanut viivästyttävänsä tulevan Playstation 5 -konsolin paljastustilaisuutta tapahtumien vuoksi.

Kommentoi