Call of Duty Mobilen kolmas kausi alkaa tänään – uusi kausi hakee inspiraatiota Japanista Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty Mobilen kolmas kausi alkaa tänään – uusi kausi hakee inspiraatiota Japanista

Call Of Duty Mobile

Seuraavan Mobilen kauden sisältö on paljastettu ja Tokyo Escape kuljettaakin pelaajat uudella kaudella Tokion syvyyksiin. Tuoreella videolla esitellään Tokyo Escape -kauden uusia esineitä, jotka on mahdollista lunastaa itselleen, kun kausi julkaistaan perjantaina 16. päivä huhtikuuta. Tokyo Escape lisää peliin esimerkiksi uusia pelihahmoja, aseita sekä suunnittelupiirroksia kustomoitaviin aseisiin.

Edellisten kausien tapaa päivitys tuo tullessaan myös uusia pelikarttoja. Peliin lisätään kaksi uutta pelikarttaa, jotka kulkevat nimillä Oasis ja Coastal. Oasis saattaa olla Call of Duty -pelaajille entuudestaan tuttu, sillä kartta on nähty aiemmin Call of Duty: Modern Warfare 3 -pelissä.  

Call of Duty Mobile on saatavilla sekä -alustoille

”Zombiet tulee, oletko valmis?” – hyytävä uusi Call Of Duty: Modern Warfare III -traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa ”Zombiet tulee, oletko valmis?” – hyytävä uusi Call Of Duty: Modern Warfare III -traileri nyt julki

Hyytävä uusi traileri : Modern Warfare III:n Zombeista antaa meille ensimmäisen kurkistuksen tulevaan peliin. Nyt legendaarinen ensimmäisen persoonan ammuntapelimoodi saa uusia, mutta silti tuttuja kasvoja kuolleiden joukkoon.

Uusi traileri käynnistyy neljän tuntemattomalta vaikuttavan erikoisjoukon jäsenen asettaessa yövision lasit ja murtautuessa ruumiilla täytettyyn rakennukseen. He löytävät pöydän ympärillä istuvat neljä ruumista ja keskellä pöytää on laite, joka paljastaa hohtavia näyteputkia tuntemattomasta aineesta. ”Ne ovat todellisia, ne ovat täällä”, sanoo erikoisjoukon jäsen ja riisuu kaasunaamarinsa paljastaen olevansa Viktor Zakhaev, ikoninen Call of Duty -pelin antagonisti ja Modern Warfare III:n päähahmo. Kun he ovat ottaneet näyteputket, he poistuvat rakennuksesta ja kohtaavat poliisivoimat. Tämä viittaa uuteen ominaisuuteen tulevassa Zombies-moodissa: Taistelu tapahtuu sekä ihmisten että ei-ihmisten vihollisia vastaan.

Suomalaisen Ubisoft RedLynxin uusi mobiilipeli Gwen’s Getaway ilmestyi – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalaisen Ubisoft RedLynxin uusi mobiilipeli Gwen’s Getaway ilmestyi – katso traileri

Gwen's Getaway

Kotimainen pelinkehittäjä on yhdessä julkaisija Ubisoftin kanssa julkaissut uuden ilmaisen mobiilipelin nimeltään Gwen's Getaway. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Gwen's Getaway on nyt pelattavissa ilmaiseksi - ja -mobiilialustoilla Suomen lisäksi Intiassa, Filippiineillä ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Rajatun testijulkaisun ensimmäisen viikon jälkeen peli laajenee myös muihin maihin.

Gwen's Getaway kutsuu pelaajansa seikkailulle loma-asuntojen remontoinnin ja niin sanottujen match-3-minipelien pariin tarinan päähahmojen Gwenin ja Reinan kanssa. Kun pelaajat ratkaisevat tarinan varrelle rakennettuja pelejä, pääsevät he remontoimaan ja sisustamaan rustiikkisia mökkejä uuteen uskoon oman makunsa mukaan. Tasoja on heti alkuun yli 600. Uutta sisältöä, kuten tasoja ratkaistavaksi ja alueita tutkittavaksi, tullaan lisäämään peliin joka kuukausi.

”Olemme iloisia, kun pääsemme tänään julkistamaan Gwen's Getawayn rajatusti Suomessa. Peli ilmentää erinomaisesti visiotamme tuoda yhä monipuolisempia pelikokemuksia yhä laajemman yleisön saataville, ja on hienoa nähdä sen pääsevän pelaajiemme käsiin.”

kertoo RedLynxin toimitusjohtaja Celine Pasula

”Tiimimme on laittanut peliin rutkasti aikaa, vaivaa ja intohimoa luodakseen ainutlaatuisen pelikokemuksen. Emme malta odottaa pääsevämme kuulemaan, mitä pelaajamme ovat tästä kokemuksesta mieltä. Palaute tulee olemaan erittäin arvokasta valmistautuessamme pelin seuraaviin vaiheisiin.”

sanoo pelin tuottaja Jon Kauppinen

Gwen's Getaway sopii lyhyeen ja antoisaan pelihetkeen tarjoamalla hauskanpitoa ilman paineita. Se palkitsee ja stimuloi ajatuksia rennon huolettomasti. Peli sopii erityisesti varttuneemmille, jotka eivät ehkä kutsu itseään pelaajiksi, mutta silti pelaavat säännöllisesti pulmapelejä älypuhelimella tai tavallisella tietokoneella.

Helsingissä toimivan Ubisoft RedLynx -pelistudion lisäksi pelinkehitystä on tukenut Ubisoft Abu Dhabi.

Gwen's Getaway on nyt saatavilla ilmaiseksi edellä mainittujen maiden App Store- ja Google Play -kauppapaikoista. Pelin ikäraja on 4+.