Call of Duty: Warzone -paikat löydettiin tosielämässä Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone -paikat löydettiin tosielämässä

Call of Duty: Warzone

Call of Duty -fanit ovat huomanneet, että Warzonen Verdansk -kartan ympärille hajallaan olevat rakennukset ja muut maamerkit perustuvat hyvin pitkälti todellisen elämän rakennuksiin, jotka sijaitsevat Itä-Ukrainan ympäristössä.

Tämä ei sinänsä ole suurikaan yllätys, koska useimmissa Call of Duty -peleissä on reaalimaailman sijainteja, mutta on varmasti mielenkiintoista nähdä kuinka paljon Warzone-maamerkit näyttävät perustuvan rakennuksiin Itä-Ukrainassa. Katso alta todisteet / vertailut Verdanskin paikoista:

Lähde: Dexerto.com
Lähde: Dexerto.com
Lähde: Dexerto.com
Lähde: Dexerto.com
Lähde: Dexerto.com
Lähde: Dexerto.com

Suurin osa rakennuksista sijoittuu siis n. miljoonan asukkaan Donetskin teollisuuskaupunkiin, joka perustettiin 1869 brittiläisen liikemiehen John Hughesin avattua sinne ensin tehtaan ja hiilikaivoksia. Lisätietoa kaupungista voit lukea esimerkiksi Wikipediasta.

RICOCHET kiusaamassa huijareita Kommentit pois päältä artikkelissa RICOCHET kiusaamassa huijareita

Call of Duty: Vanguard

CallofDuty.com-sivustolla julkaistussa blogikirjoituksessa paljastui, että Activisionin -huijauksenestojärjestelmää on päivitetty täysin uusilla ominaisuuksilla, jotka ovat täysin sekaisin huijareiden kanssa. Sen lisäksi korostettiin, että huijauksenesto-ohjelmisto pystyy nyt havaitsemaan kolmannen osapuolen laitteistot, mukaan lukien pahamaineiset Cronus-laitteet, jotka poistavat aseiden rekyylien palautumisen pelistä lähes kokonaan.

Kyseessä on monumentaalinen edistysaskel Activisionille ja siihen liittyville studioille, sillä Warzonen ekosysteemi on ollut kaikenlaisten huijareiden vaivaama enemmän tai vähemmän siitä lähtien, kun ensimmäinen peli debytoi vuonna 2020. Pisimpään pelaajat ovat ”päässeet pälkähästä” käyttämällä pelissä Cronus-laitteita, ja jopa maailman parhaita Warzone-pelaajia on syytetty niiden käytöstä. Nämä ovat läpivientilaitteita, jotka muokkaavat pelaajien ohjaimen syötteitä saadakseen epäreilua etua.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos sinut havaitaan käyttävän Cronus-laitteen kaltaista laitetta tai käyttävän muunlaisia huijauksia tai hakkereita Warzone 2.0:ssa (tai Modern Warfare II:ssa), RICOCHET pilaa pelisi ja tarjoaa surkean pelikokemuksen. Huijarit voivat olla esimerkiksi kykenemättömiä näkemään muita pelaajia, heidän aseensa katoavat tai he eivät tee vahinkoa muihin pelaajiin. Nämä metodit tuovat mieleen väärennetyn huijausohjelmiston kehittäjän, ScriptKid:in YouTube-kanavan, joka teki samantapaisen tempun huijareille.

Tämän lisäksi RICOCHET-päivityksessä, joka julkaistaan kolmannen kauden päivityksen yhteydessä, otetaan käyttöön useita huijaamisen vastaisia toimenpiteitä. Esimerkiksi pelaajat, jotka surkuttelevat muita käyttäjiä, käyttävät hyväksikäyttöjä tai boostaavat tilejään, havaitaan ja heille annetaan varoituksia. Pahimmassa tapauksessa heidät poistetaan alustalta tai heidän tilinsä nollataan.

Lähde: Inside-gaming ja Activision

Snoop Dogg saapui Call of Duty -peleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Snoop Dogg saapui Call of Duty -peleihin

Snoop Dogg

Räppäri Snoop Dogg on saapunut pelihahmona ja -peleihin sopivasti huhtikuun 20. päivänä (4/20).

Snoop Dogg Operator Bundlen kautta pelaajat voivat ansaita useita palkintoja kuten kaksi Spraytä, kaksi Operator Quipsiä, Calling Cardin, Stickerin, Emblemin, Weapon Charmin sekä erityisen Killcam Vanityn (vain Vanguard). Lisäksi hahmolla on neljä eri vaihtoehtoista vaatetusta.

Aseina Snoop Dogg hahmon mukana saa mm. Bong Ripper -tarkkuuskivääri, West Coast Bling -konekivääri sekä Tha Shiznit SMG.

Snoop Dogg Operator Bundle on ostettavissa 2400 COD pisteellä.