Call of Duty: Warzone tukee nyt 200 pelaajan matseja Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone tukee nyt 200 pelaajan matseja

Call of Duty: Warzone

julkaisi eilen sekä Call of Duty: Modern Warfarea ja Warzonea koskevan Season 4 Reloaded -päivityksen. Päivitys on nyt saatavilla sekä Playstation 4:lle, Xbox Onelle että PC:lle. Mittava 22-36-gigabittinen päivitys tuo Warzoneen 200 pelaajan rähinät.

Päivityksen uusi 200 pelaajan Quads-pelimuoto tarjoaa 50 joukkueen taistelut voittopaikasta. Neljän hengen joukkueiden massiivinen mittelö on pelattavissa vain rajoitetun ajan, mutta sen päättymispäivää ei ole vielä ilmoitettu. Päivitys toi lisäksi kumpaankin Infinity Wardin uuteen räiskintään esimerkiksi ase- ja karttamuutoksia. Tarkempi lista muutoksista löytyy esimerkiksi täältä.

Kommentoi

Call of Duty: Modern Warfare sai odotetun neljännen kautensa – tätä on luvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Modern Warfare sai odotetun neljännen kautensa – tätä on luvassa

Call of Duty: Modern Warfare Season 4

Suosittu moninpeliräiskintä ja sen ilmainen battle royale on saanut vihdoin odotetun neljännen kautensa. Kauden piti ilmestyä jo viime viikolla, mutta sen julkaisua viivästytettiin Yhdysvalloissa vallitsevan tilanteen vuoksi.

Pelaajat saavat taas varautua valtaviin päivitystiedostoihin, jotka ovat suurudeltaan 30-45 gigaa alustasta riippuen. Konsoleilla itse pelin kovalevytilatarve on vain 4 gigaa enemmän asennuksen jälkeen.

Tuttuun tapaan neljäs kausi tuo peliin uuden kausipassin, jonka myötä peliin saadaan odotettu Price operaattori. Luvassa on myös uusia moninpelikarttoja, uusia aseita, skinejä kulkuneuvoihin, uutta Warzone sisältöä sekä bugikorjauksia.

Aseille on luvassa myös uusia Mastery Challenges -tehtäviä, joista on luvassa tarroja ja pelaajakortteja palkinnoksi. Warzoneen tulee kolme uutta tapahtumaa: Jailbreak, jossa gulagissa tai katsojana olevat pelaajat pääsevät suoraan takaisin pelikentälle, Fire Sale jossa kauppoihin tulee jopa 80% alennuksia, sekä Supply Choppers jonka pudottaessaan pelaajat saavat arvokasta loottia.

Luvassa on myös harvinaisempi Contraband tehtävä, jonka suorittaessaan pelaajat saavat erityisen aseen blueprintin. Kauden myötä saadaan myös uusi Warzone Rumble -pelitila, jossa kaksi 50 pelaajan joukkuetta taistelevat vastakkain Verdanskin pelialueella.

Voit katsoa tarkemmat päivitykset ja bugikorjaukset Infinity Wardin kotisivuilta.

Kommentoi

Huhu: PS5 -pelien julkaisutilaisuus järjestetään tänä torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: PS5 -pelien julkaisutilaisuus järjestetään tänä torstaina

Sony Playstation 5

Näyttäisi siltä, että aiemmin lykätty Playstation 5 -konsolin pelien julkaisutilaisuus järjestettäisiin tänä torstaina kesäkuun 11. päivä.

Uusi ajankohta paljastui vuotaneessa Twitch -mainoksessa, jonka mukaan tapahtuma alkaisi torstaina klo 23.00 Suomen aikaan.

Julkaisutilaisuuden piti alunperin tapahtua viime viikolla kesäkuun 4. päivä, mutta Sony viivästytti sitä Yhdysvalloissa vallinneen tilanteen vuoksi.

Julkaistavien pelien joukossa uumoillaan olevan ainakin Cyberpunk 2077, , Godfall, Assassin’s Creed Valhalla ja Outriders.

Kommentoi