Call of Duty: Warzonen uusi Most Wanted -tehtävä voi muuttaa koko pelin kulun Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzonen uusi Most Wanted -tehtävä voi muuttaa koko pelin kulun

Tämän iltaisessa päivityksessä Warzoneen tuodaan uusi tehtävä nimeltään Most Wanted. Vanhat Bounty, Recon ja Scavenger -tehtävät pysyvät pelissä ennallaan. Voit lukea tulevasta isosta päivityksestä enemmän täältä.

Most Wanted -tehtävät löytyvät kartalta satunnaisesti samaan tapaan kuin muutkin tehtävät. Nimensä mukaisesti sen poimittuaan, näkee kaikki muut pelaajat tiimisi sijainnin muutaman minuutin ajan. Palkintona selviytymisestä on koko tiimin palaaminen peliin ilman yhtäkään dollaria tai ostopaikalla käyntiä. Kuulostaa toki hankalalta tehtävältä, mutta mikäli samaa jahtia lähtee tekemään useampi tiimi on selviytyminen vessassa maaten muiden sotiessa toisiaan vastaan täysin mahdollista.

Mahdollinen taktiikka lienee myös karkuun ajaminen autolla tai helikopterilla lentäen itsensä uhraten, kunnes kaverit palaavat peliin ja voivat vastavuoroisesti ostaa pelaajan takaisin hiljaisemmilta alueilta. Varmaa on vain se, että kaaoksen määrä tulee varmasti lisääntymään Most Wanted -tehtävien kautta.

Call of Duty: Warzone ydintuho on käynnistynyt – jatkoa tapahtumille luvassa huomenna Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone ydintuho on käynnistynyt – jatkoa tapahtumille luvassa huomenna

Call of Duty: Warzone

: Warzonen maailmassa tapahtuu suuria. Ydinohjuksen pyyhittyä zombiet pois päiväjärjestyksestä menetti battle royale -peli samalla Verdansk -pelikarttansa. Tapahtuma kulki yksinkertaisesti nimellä ”The Destruction of Verdanks Part 1”, jossa pelaajat jätettiin selviytymään zombeja vastaan, jotka kuitenkin kamppailusta huolimatta valtasivat kartan lopullisesti. Taistelun lopussa taivaalta saapuu ydinohjus pyyhkien koko kartan pois.

Tällä hetkellä pelaajilla on jäljellä muutamia erilaisia pelimuotoja, Resurgence Quads, Mini Royale Duos, sekä King Slayer Trios. Pelimuodot ovat pelattavissa yöllisessä Rebirth Island -kartassa, joka on jäännöksiä Verdansk -pelikartan tuhosta.

Tapahtuman toteutus kärsi alusta alkaen palvelinogelmista, kun pelaajat saapuivat katsomaan, mitä suositulle kartalle on tapahtumassa. Call of Dutyn virallinen Twitter -tili on julkaissut tietoa siitä mitä pelaajat voivat odottaa seuraavaksi tapahtuvan. Kolmannen kauden käynnistyessä pelaajat pääsevät tutkimaan Rebirth Island -pelikarttaa löytääkseen vihjeitä tulevasta. 22. päivä huhtikuuta koko tapahtuman on tarkoitus saapua päätöksen, jolloin myös uusi kartta oletettavasti paljastetaan pelaajille.

Call of Duty: Black Ops Cold War saa kattavan päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Black Ops Cold War saa kattavan päivityksen

Call of Duty: Black Ops Cold War

: Black Ops Cold War toisen kauden puolivälin päivitys ilmestyy tänään ja tarjoileekin pelaajille kattavasti uutta sisältöä. Mukana on esimerkiksi uusia moninpelikarttoja sekä pelimuotoja. Season 2 Reloaded päivityksen sisältö on nähtävissä täältä.

Moninpelin puolella luvassa on kolme uutta karttaa, joista tosin vain ”Mansion” on kokonaan uusi lisäys. ”Golova” on uusi moninpelin puolella, mutta kartta saattaa olla pelaajille jo entuudestaan tuttu Outbreak-pelimuodosta. ”Miami Strike” on uudelleen suunniteltu versio pelin vanhasta Miami kartasta. Tavoitteena on kasvattaa pelikartan suosiota muutosten myötä. Karttojen ja pelimuotojen lisäksi moninpelin puolella on luvassa uusi kivääri sekä vanhojen aseiden hienosäätöä.

Warzone kokee myös päivityksen myötä muutoksia, kun ilmaispelin tiedostokokoja pyritään tiivistämään. Blogissa mainitaan, että pelin tiedostokoko voi vähentyä 14.2 gigatavua. Modern Warfare ja Warzone tiedostot taas voivat kokea, jopa 33.6 gigatavun kevennyksen alustasta riippuen.

Kirjoitus myös vihjailee mahdollisista tulevista muutoksista Verdansk -pelikarttaan.