Canon EOS R5 voi nyt ottaa 400 megapikselin kuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Canon EOS R5 voi nyt ottaa 400 megapikselin kuvia

on juuri kasvattanut :n resoluutiota lähes kymmenkertaiseksi. Tämä on varsin mieluisa firmware-päivitys kyseisen rungon kanssa työskenteleville kuvaajille.

Canon EOS R5 voi nyt ottaa 400 megapikselin kuvia – lähes kymmenkertaisesti kameran alkuperäiseen 45 megapikselin resoluutioon verrattuna. Firmware-päivitys v1.81 lisää pikselin siirtotekniikan Canon EOS R5:een ja mahdollistaa kameran tallentaa uskomattoman yksityiskohtaisia korkean resoluution kuvia.

”EOS R5:n v1.81 firmware mahdollistaa kameran kennon sisäisen kuvanvakaimen liikuttavan kennosta pikseleitä pienin askelin, jolloin voidaan tuottaa korkeamman resoluution kuvia – jopa 400 megapikseliä”, Canon kertoo.

Kommentoi

Silmien ohjaama automaattitarkennus tulee laajenemaan tulevaisuudessa Canonin kamerarunkoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Silmien ohjaama automaattitarkennus tulee laajenemaan tulevaisuudessa Canonin kamerarunkoihin

on vahvistanut, että sen erinomainen silmätarkennus tulee saataville lisääntyvissä määrin tulevissa kameroissa. Ostohousuja ei kuitenkaan kannata vielä silitellä suoriksi, sillä valitettavasti kuitenkin näyttää siltä, että nämä rungot eivät tule markkinoille aivan pian.

Silmätarkennus on yksi parhaista ominaisuuksista Canon EOS R3 -kamerassa, vaikka se debytoi jo 90-luvulla, kun Canon valmisti vielä 35 mm:n filmikameroita Canon EOS 5:llä. Se on kuitenkin luonnollisesti edistynyt hieman siitä asti.

Jos et ole tutustunut silmätarkennuksen toimintaan, se toimii seuraavasti: se seuraa pupillin liikettä elektronisessa etsimessä ja kuvaa sen sijainnin etsinkuvassa. Tämän avulla pikselit voidaan määrittää tarkennusta varten.

Kommentoi