Castlevania-musiikit löytyvät nyt Spotifysta Kommentit pois päältä artikkelissa Castlevania-musiikit löytyvät nyt Spotifysta

Konamin Euroopan jaosto ilmoitti toissapäivänä Twitterissä, että veteraanistudio aikoo laittaa klassikkopeliensä ääniraitoja -suoratoistopalveluun. Ensimmäisenä vuorossa on -sarja. Europe -nimeä kantavalta Spotify-sivulta löytyy esimerkiksi Metroidvania-genren esikuvan Castlevania: Symphony of the Nightin ikoniset musiikit.

Konami Europe -sivulla on toistaiseksi 12 soittolistaa eri Castlevania-peleistä. Musiikeista ilmoittavassa twiitissä lupailtiin tulevaisuudessa lisää ääniraitoja ja useammasta pelistä.

Kommentoi

PES 2020 -pelin tuleva Euro 2020 päivitys viivästyy Kommentit pois päältä artikkelissa PES 2020 -pelin tuleva Euro 2020 päivitys viivästyy

PES 2020 x Euro 2020

Konamin jalkapallopeli PES 2020 oli määrä saada ilmainen Euro 2020 päivitys huhtikuun 30. päivä, mutta nyt päivityksen julkaisua on viivästetty.

Syynä on koronavirus, jonka takia on joutunut sulkemaan Japanin toimistonsa. Oikean elämän Euro 2020 turnaus piti järjestää heinäkuussa, mutta UEFA on ehdottanut turnauksen siirtoa ensi vuoden kesä-heinäkuulle.

Nähtäväksi jää tuleeko päivitys ilmestymään lainkaan tämän vuoden PES 2020 -peliin vai nähdäänkö se vasta ensi vuoden PES 2021 -pelissä. PES 2020 piti ilmestyä myös fyysisenä Euro 2020 -versiona.

Kommentoi

Konami tyrmää Silent Hill -huhut – uusia pelejä ei ole tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Konami tyrmää Silent Hill -huhut – uusia pelejä ei ole tulossa

P.T.

Huhut tulevien mahdollisten Silent Hill -pelien ympärillä ovat jylläänneet jo kauan ja pelirintamalla odotetaan kovasti pelisarjan uutta peliä.

Nyt kuitenkin on vastannut huhuihin, että ne eivät pidä paikkaansa. Konamin Pohjois-Amerikan PR-vastaava on kertonut antamassan haastattelussa Rely On Horror -sivustolle, että uusia Silent Hill pelejä ei ole tulossa.

Konami ei kuitenkaan tyystin ole sulkemassa pelisarjaa, vaan jotain olisi vielä jossain vaiheessa tuloillaan. Ainakin pelisarjaan perustuva elokuva on tekeillä.

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa, että Sony olisi mahdollisesti hankkimassa Silent Hill -pelien oikeudet.

Edellisestä virallisesta Silent Hill -pelistä on ehtinyt vierähtää jo 8 vuotta ja 6 vuotta Kojima Productionsin perutusta Silent Hills -pelistä.

Kommentoi