Catherine Zeta-Jones ja Luis Guzman tähdittävät Netflixin tulevaa Addams Family sarjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Catherine Zeta-Jones ja Luis Guzman tähdittävät Netflixin tulevaa Addams Family sarjaa

Catherine Zeta-Jones & Luis Guzman

on kiinnittänyt tulevaan sarjansa pääosiin Catherine Zeta-Jonesin ja Luis Guzmanin. He tullaan näkemään Mortician ja Gomez Addamsin rooleissa.

Wednesday Addamsin roolissa nähdään puolestaan Jenna Ortega (Stuck in the Middle). Sarjan ohjauksesta vastaa ja kyseessä tulee olemaan tämän ensimmäinen televisio-ohjaus.

Sarjassa Wednesday yrittää hallita psyykkisiä kykyjään ja samalla selvittää hirviömäistä murhia, jotka riivaavat paikallista kaupunkia.

Sarjan showrunnerina toimivat Al Gough ja Miles Millar, jotka ovat aiemmin työskennelleet mm. Smallville sarjan parissa. Tuottajina toimivat Tim Burtonin ohella Steve Stark sekä Andrew Mittman.

Kommentoi

Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan

Squid Game

Parhaillaan Netflixin kaikkien aikojen suosituimpiin sarjoihin kuuluva on mahdollisesti saamassa videopeliversion.

The Hollywood Reporter -sivustolle antamassaan haastattelussa Netflixin Aasian sisällöstä vastaava Minyoung Kim on kertonut yrityksen olevan kiinnostunut tekemään sarjasta pelin. Luvassa on mahdollisesti myös muista kuluttajatuotteita aiheeseen liittyen.

Sarjassa osanottajat osallistuvat kuollettavan kutkuttavaan kilpailuun, jossa veloissaan olevat kilpailijat kilpailevat lasten leikeissä kunnes vain yksi on elossa.

Kommentoi

Netflix osti ensimmäisen pelistudion Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix osti ensimmäisen pelistudion

Netflix

on ottanut uuden askeleen pelien suuntaan ja ostanut ensimmäisen pelistudion. Kyseessä on Oxenfree -seikkailupelin kehittämä Night School Studio.

Suoratoistopalvelun tavoitteena on tukea monipuolisia tarinankertojia ja nyt sen tuotepaletti tulee laajentumaan sarjojen ja elokuvien lisäksi myös peleihin. Vielä ei ole varmaa mitä pelejä tulee tuottamaan.

on julkaissut aiemmin pelimäisiä sarjoja ja elokuvia, joissa käyttäjät voivat vaikuttaa tapahtumiin tekemällä valintoja. Näitä ovat mm. retroileva peliaiheinen Black Mirror: sekä Bear Gryllsin selviytymissarja You vs Wild.

Kommentoi