CD Projekt jakaa ilmaista The Witcher lisäpakettia GOG -palvelussa Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt jakaa ilmaista The Witcher lisäpakettia GOG -palvelussa

The Witcher 3: Wild Hunt

Puolalainen jakaa -kauppapalvelussa ilmaiseksi Goodies Collection -nimistä pakettia.

Paketti sisältää taidetta, kirjoja, ääniraitoja, videoita sekä taustakuvia kaikista The Witcher -pelisarjan osista. Mukana on myös aiheinen konserttivideo, jolla täysmittainen orkesteri soittaa pelistä tuttua musiikkia.

Tässä vielä paketin tarkempi sisältö:

  • Video Game Show — The Witcher 3: Wild Hunt Concert (720p, DVD, 1080p, 4K)
  • The Witcher: Enhanced Edition – Goodie Pack
  • Enhanced Edition – Goodie Pack
  • The Witcher 3: Wild Hunt – Game Of The Year Edition – Goodie Pack
  • – Goodie Pack
  • The Witcher 3: Wild Hunt – Game Of The Year Edition – Bonus Pack (Polish, French, Spanish, Italian, Russian, German)

Voit ladata kyseisen paketin ilmaiseksi GOG -palvelusta aina huomiseen maaliskuun 18. päivään asti.

Talisman: Digital Edition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman: Digital Edition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja mobiililaitteille

Talisman: Digital Edition

Digitaalinen versio suositusta -lautapelistä on nyt ladattavissa ilmaiseksi :lle ja mobiililaitteille. Tämä on loistava tilaisuus tutustua tähän klassiseen fantasiaseikkailuun, jossa pelaajat kilpailevat pelilaudan herruudesta.

on virallinen digitaalinen versio suositusta Talisman-lautapelistä. Pelaajat valitsevat erilaisia hahmoja, kuten taisteluja rakastavan ritarin tai loitsuja käyttävän velhoa ja matkaavat vaarallisella pelilaudalla kohti keskustaa. Matkalla vastaan tulee erilaisia haasteita ja hirviöitä, joita pelaajien on voitettava voimillaan ja noppatuloksella. Vain yksi pelaaja voi nousta voittoon, joten oikea strategia on tärkeässä roolissa.

Talisman: Digital Edition peruspelin voi nyt ladata ilmaiseksi Steam ja GOG -palveluista PC:lle sekä iOS ja Android -mobiililaitteille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että ilmaisversio sisältää vain pelin perusosan. Laajennuksia, jotka lisäävät uusia hahmoja ja ominaisuuksia, voi ostaa erikseen. Jos siis kaipaat lisää haastetta ja vaihtelua Talisman-seikkailuusi, kannattaa harkita laajennuspakettien hankkimista.

Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Nomads of Driftland: The Forgotten Passage

-pelikauppapaikka tarjoaa parhaillaan ilmaiseksi ainutlaatuiseen strategiamaailmaan sijoittuvaa : The Forgotten Passage -lisäosaa.

Pelissä hallitset kiertelevää heimoa, joka selviytyy ja taistelee alati liikkuvalla, sirpaleisella planeetalla. Käskytä heimonsi jäseniä reaaliajassa ja muokkaa maastoa strategiseksi eduksesi. Laajennus sisältää 10 uutta skenaariota, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja syventävät kokemusta.

on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle täältä. Laajennus on osa alkuperäistä Nomads of Driftland -peliä, joka on myöskin ladattavissa ilmaiseksi.