CD Projekt Red myönsi taannoisen hakkerointitapauksen laajuuden Kommentit pois päältä artikkelissa CD Projekt Red myönsi taannoisen hakkerointitapauksen laajuuden

Cyberpunk 2077

Suursuosituista The Witcher -peleistä ja ontuvasti julkaistusta 2077 -pelistä tunnettu puolalainen Red on julkaissut virallisen tiedotteen taannoiseen hakkerointitapaukseen liittyen.

Firman järjestelmiin hakkeroiduttiin helmikuussa ja saaliksi saatiin ainakin tietoja henkilöstöstä, alihankkijoista sekä peleihin liittyviä tietoja ja tiedostoja.

Viestissään Red kertoo työskentelevänsä viranomaisten kuten Interpolin ja Europolin kanssa. Se aikoo myös ryhtyä toimiin tietoja jakavia tahoja vastaan.

Kommentoi

The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusia esittelyvideoita – kolmas kausi varmistettu Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusia esittelyvideoita – kolmas kausi varmistettu

The Witcher

Netflixin jo useaan kertaan koronan vuoksi keskeytynyt The Witcher -sarjan toisesta kaudesta on saatu kolme uutta videota. Samalla kauden kolmas tuotantokausi on varmistunut.

Toisella kaudella nähdään uusina näyttelijöinä mm. ja näyttelijöitä. Aiemmin toiselle kaudelle on kiinnitetty mm. Yasen Atour, joka roolittaa Coenia, Agnes Bjorn on Vereena, Paul Bullion on Lambert, Basil Eidenbenz on Eskel, Aisha Fabienne Ross on Lydia, Kristofer Hivju on Nivellen ja Mecia Simson on Francesca.

Pääosassa nähdään tuttuun tapaan of Rivian roolissa Henry Cavill, jonka toisen kauden ulkonäöstä saatiin aiemmin pilkahdus. Anya Chalotra nähdään Yenneferin roolissa, Freya Allan on Ciri ja Joey Batey on Jaskier.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 saa ensimmäisen lisäosan tulevien kuukausien aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 saa ensimmäisen lisäosan tulevien kuukausien aikana

Cyberpunk 2077

Juuri hiljattain uudesta 1.3 päivityksestä uutisoitu Cyberpunk 2077 -peli on saamassa ensimmäisen lisäosan, joka tuo odotettua jatkoa pelin tarinaan.

Lisäosa tuo mukanaan uusia vaatteita, uuden auton sekä vaihtoehtoisen ulkonäön Johnny Silverhand hahmolle. Jälkimmäiseen pääsee käsiksi ainoastaan jos on edennyt tarpeeksi pitkälle pelissä.

Uusina vaatteina luvassa on Multilayered -Leather Deltajock Jacket ja Luminescent Punk Jacket. Molemmat näistä on saatavilla V:n asunnosta, The tehtävän suoritettua. Uutena autona puolestaan on Archer Quartz ”Bandit”, joka on saatavilla palkintona tai ostettavissa Ghost Town tehtävän jälkeen.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi