Chivalry 2 -pelin avoin beta alkaa ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Chivalry 2 -pelin avoin beta alkaa ensi viikolla

Chivalry 2

Torn Banner Studiosin kehittämä Chivalry 2 avaa ovensa pelaajille ensi viikolla, kun luvassa on täysin ilmainen ja avoin betatestaus. käynnistyy 27. päivä toukokuuta ja loppuu näillä näkymin 1. päivä kesäkuuta. Avoin beta tukee crossplay -ominaisuutta PC:n ja konsoleiden välillä ja tuo pelaajien testattavaksi myös uusia karttoja, pelitiloja, sekä mukautusvaihtoehtoja.

Suljetun betatestin tapaan peli tukee taisteluita aina 64 pelaajaan asti, tosin Objective -tilan servereille mahtuu kerrallaan vain 40 pelaajaa. Viimein pelaajilla on myös mahdollisuus kustomoida aseiden ja haarniskoiden ulkoasua sekä vaikuttaa hahmon pieniin yksityiskohtiin, kuten arpiin ja kasvonpiirteisiin.

Betatestaus tapahtuu PC, 4, PlayStation 5, Xbox One,  sekä S –alustoilla. Xbox -pelaajat tarvitsevat kuitenkin Xbox Live Gold -tilauksen osallistuakseen testeihin.

Keskiaikaan sijoittuvan moninpelin on tarkoitus ilmestyä 8. kesäkuuta 2021.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi liiga tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi