Christoper Nolanin menestyselokuva Oppenheimer ilmestyy kotisohville marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Christoper Nolanin menestyselokuva Oppenheimer ilmestyy kotisohville marraskuussa

Hei arvon filmifanit! Christopher Nolanin rymistelybiografia on nyt rikkomassa miljardin dollarin maagisen rajan maailmanlaajuisesti, ja Universal on pamauttanut sen kunniaksi ilmoille kyseisen menestyselokuvan kotijulkaisun päivämäärän.

Jos kesäkeleillä et malttanut leffateatteriin, niin ei hätää! Oppenheimer kestää makoisat kolme tuntia ja saat sen kotiisi 4K Ultra HD:nä, Blu-raynä, DVD:nä tai digiversiona 22. marraskuuta.

Mitä erikoisominaisuuksiin tulee, pääset sukeltamaan 70-minuuttiseen dokkariin nimeltä ”The Story of Our Time: The Making of Oppenheimer”, jossa pääset kurkistamaan kulissien taakse. Lisäksi mukana on NBC Newsin dokumentti sekä juhlapaneeleita aiheen tiimoilta.

Jos olet yksi niistä, jotka odottavat katsella elokuvaa vähän eri näkökulmasta, hyviä uutisia: 4K Ultra HD ja Blu-ray -versiot sisältävät vaihtelevia kuvasuhteita.