Chuck Tinglen härskien tarinoiden maailma Tingleverse on kääntynyt roolipeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Chuck Tinglen härskien tarinoiden maailma Tingleverse on kääntynyt roolipeliksi

on Amazonin kautta julkaiseva taiteilijanimellä esiintyvä kirjailija, jonka teokset ovat outoa homoeroottista fantasiaa. Fantasiaa, missä yleensä peppua pökitään. Peput ovat erilaisia, ja eri asiat pökkivät niitä; välillä Chuckin kirjat mitkä kertovat pepun pökkimisestä, välillä hulppeat yksityiskoneet. Välillä pepussa voi asua vaikka yksisarviskenraalin haamu!

Chuck Tinglen homoerotiikassa lempiasioita ovat muunmuassa isojalat, yksisarviset, dinosaurukset ja ”buckaroot”, jotka ovat hevosenleikeistä ja muusta huvista pitäviä lihaksikkaita homomiehiä. Ja nämähän luonnollisesti ovat pelissä pelattavia hahmoja!

Vajaa 300 sivuinen roolipelikirja sisältää kaiken tarvittavan seikkailuihin Tingleversessä. Mielenkiintoista on, onko peli vain Dungeons & Dragons kuorrutettuna homohassulla vai onko peli oikeasti homoeroottinen outofetissinen elämys. Mitä kirjan Amazon-kuvaus kertoo, tämä äärimmäisen outo homoeroottinen fetissitouhu ei siitä erotu. Itse tietysti odotan, että peli on ihan täysillä friikki, mitä järkeä siinä muuten edes olisi?

Mutta ei hätää, tähän löytyy piakkoin vastaus, sillä allekirjoittanut tilasi itselleen oman kappaleen! Tästä tulossa siis arvostelu heti, kun Amazon opuksen minulle kiikuttaa ja siihen perehdyn.

Siihen asti, rakkaus voittaa aina!

Tingleverse -kirja löytyy täältä.