Claire de Lune -peli sai kolmannen trailerin – kuuden minuutin pelivideo nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Claire de Lune -peli sai kolmannen trailerin – kuuden minuutin pelivideo nyt katsottavissa

Kehittäjä Tactic Studiosin vuodesta 2015 asti kehityksessä ollut -seikkailupeli saa jatkuvasti uutta materiaalia ja nyt studio on julkaissut uuden trailerin, joka sisältää kuusi minuuttia pelikuvaa. on -pelin entisen johtavan ohjelmoijan Jesse Attardin uusi studio. Claire de Lune ottaa kehittäjän mukaan inspiraatiota LucasArtsin ja Sierra Entertainmentin kehittämistä peleistä.

Pelin päähenkilö John on pakomatkalla tyttärensä Clairen kanssa, kun he tekevät pakkolaskun tuntemattomalle planeetalle. John joutuu pakkolaskun seurauksena erilleen Clairesta. Pelaajan tehtävänä on löytää Claire, korjata alus ja päästä pakenemaan planeetalta. Pulmien ratkaiseminen on merkittävässä roolissa seikkailupelissä, kun pelaaja etsii vastauksia tyttärensä löytämiseksi. Apuna seikkailussa on myös tekoälyä hyödyntävä apuri Arturo.

Kiinnostava seikka pelin kehityksessä on, että Tactic Studios on päättänyt käyttää pelissä itse kehittämäänsä pelimoottoria. Immortal Engine -pelimoottori kehitettiin Attardin mukaan siksi, että vuonna 2015 saatavilla olleiden pelimoottoreiden asetukset eivät olleet muokkattavissa samalla tavalla kuin nykypäivänä. Ohjelmoijana Attard halusi pääsyn lähdekoodin ollakseen täysin hallinnassa koodista pelin takana. Peliä onkin työstetty hartaasti jo usean vuoden ajan ja tietojen mukaan tarina olisikin kirjoitettu kahteen osaan. Budjettisyistä tarinasta on pelissä vain ensimmäinen osa, tosin pelille on luvassa selkeä loppu jo ensimmäisessä osassa.

Peli on tarkoitus julkaista aluksi vain :llä, mutta studiolla on suunnitelmissa julkaista tulevaisuudessa myös mahdollinen konsoliversio. Claire de Lune -pelin voi lisätä tällä hetkellä toivelistalle Steam -palvelussa. Virallisen julkaisun on ilmoitettu tapahtuvan keväällä 2021.05

Kommentoi

F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla

Codemasters ja Electronic Arts ovat julkaisemassa uutta F1 2021 -formulapeliä heinäkuussa ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen katsaus uuden trailerin myötä.

Pelissä on täysin uusi Braking Point -tarinatila, jossa päästään nousemaan alottelijasta ammattilaiseksi ja kokemaan formulaelämä radalla ja sen ulkopuolella. Pelistä löytyy myös aiempaa laajempi uramoodi, jota voi pelata kaksi pelaajaa samanaikaisesti. Saatavilla tulee olemaan myös kolme uutta rataa Portimão, Imola sekä Jeddah.

Pelistä löytyy myös tutut My Team -pelitila, jaetun ruudun kahden pelaajan tila, sekä lyhyempiä kausivaihtoehtoja F1 ja F2 -sarjoissa. Pelin Digital Deluxe -versioon kuuluu myös seitsemän ikonikuljettajaa, joita voit käyttää My Team -pelimuodossa. Mukana on mm. Michael Schumacher, Ayrton Senna sekä Alain Prost.

Uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleilla peli tukee parannettuja grafiikkaominaisuuksia sekä nopeampia latausaikoja.

F1 2021 -formulapeli ilmestyy heinäkuun 16. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi

Riders Republic -extreme-urheilupeli ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -extreme-urheilupeli ilmestyy syyskuussa

Riders Republic

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Olipa laji mikä tahansa, luvassa on upeita maisemia ja hurjia kisoja avoimessa maastossa.

Pelimaailman henkeä salpaavat maisemat koostuvat niin karuista kanjoneista kuin lumisista vuoristakin. Peli viekin pelaajan vaikuttavalle virtuaalimatkalle läpi erilaisten luonnonpuistojen. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa.

Luvassa on runsaasti tekemistä niin yksin kuin hurjissa moninpelikoitoksissakin. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kisaetapit ja temppuradat sekä peräti 50 pelaajan valtavat massalähdöt. Lisäksi mukana on erilaisia verkkopeliturnauksia ja muita kisoja.

Urapelitilassa pelaaja voi luoda pelihahmolleen mainetta ja nimeä eri lajeissa, luoda piste-ennätyksiä eri tilastoissa ja muodostaa sponsorisopimuksia menestyksen siivittämänä. Lisäksi pelaaja voi luoda omaa tyyliään erilaisin varustein ja asukokonaisuuksin.

Riders Republic on sulava pelikokonaisuus, jossa näyttävä hahmoanimaatio yhdistyy yksityiskohtaiseen ja virtaviivaiseen peligrafiikkaan sekä luonnolliseen äänimaisemaan. Tarkat pelikontrollit ja hyvä pelattavuus muodostavat nautinnollisen ja jännittävän pelikokemuksen. Lisäksi peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic julkaistaan 2. syyskuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleilla että :llä Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi