Claire de Lune -peli sai kolmannen trailerin – kuuden minuutin pelivideo nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Claire de Lune -peli sai kolmannen trailerin – kuuden minuutin pelivideo nyt katsottavissa

Kehittäjä Tactic Studiosin vuodesta 2015 asti kehityksessä ollut -seikkailupeli saa jatkuvasti uutta materiaalia ja nyt studio on julkaissut uuden trailerin, joka sisältää kuusi minuuttia pelikuvaa. on -pelin entisen johtavan ohjelmoijan Jesse Attardin uusi studio. Claire de Lune ottaa kehittäjän mukaan inspiraatiota LucasArtsin ja Sierra Entertainmentin kehittämistä peleistä.

Pelin päähenkilö John on pakomatkalla tyttärensä Clairen kanssa, kun he tekevät pakkolaskun tuntemattomalle planeetalle. John joutuu pakkolaskun seurauksena erilleen Clairesta. Pelaajan tehtävänä on löytää Claire, korjata alus ja päästä pakenemaan planeetalta. Pulmien ratkaiseminen on merkittävässä roolissa seikkailupelissä, kun pelaaja etsii vastauksia tyttärensä löytämiseksi. Apuna seikkailussa on myös tekoälyä hyödyntävä apuri Arturo.

Kiinnostava seikka pelin kehityksessä on, että Tactic Studios on päättänyt käyttää pelissä itse kehittämäänsä pelimoottoria. Immortal Engine -pelimoottori kehitettiin Attardin mukaan siksi, että vuonna 2015 saatavilla olleiden pelimoottoreiden asetukset eivät olleet muokkattavissa samalla tavalla kuin nykypäivänä. Ohjelmoijana Attard halusi pääsyn lähdekoodin ollakseen täysin hallinnassa koodista pelin takana. Peliä onkin työstetty hartaasti jo usean vuoden ajan ja tietojen mukaan tarina olisikin kirjoitettu kahteen osaan. Budjettisyistä tarinasta on pelissä vain ensimmäinen osa, tosin pelille on luvassa selkeä loppu jo ensimmäisessä osassa.

Peli on tarkoitus julkaista aluksi vain :llä, mutta studiolla on suunnitelmissa julkaista tulevaisuudessa myös mahdollinen konsoliversio. Claire de Lune -pelin voi lisätä tällä hetkellä toivelistalle Steam -palvelussa. Virallisen julkaisun on ilmoitettu tapahtuvan keväällä 2021.05

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

Ubisoft on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , , Xbox Series ja alustoille.

Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa

Huomio kaikille intohimoisille zombienmetsästäjille! Valmistaudu palaamaan Willamette Parkview -ostoskeskukseen uskomattomalla tarkalla kuvalla. on virallisesti paljastanut Deluxe Remasterin julkaisupäivämäärän ja ominaisuudet.

Yllätysteaserin jälkeen viime viikolla Capcom kertoi lisää rakastetun zombienmässymisklassikon remasteroidusta versiosta. Pelin on määrä ilmestyä syyskuun 18. päivänä 2024.

Kyseessä ei ole pelkkä graafinen päivitys. Kehittäjä Rysosuke Murai lupaa lähes uusintavertamuksen. Dead Rising Deluxe Remasteria pyörittää RE Engine, jonka ansiosta peli toimii sulavalla 4K-resoluutiolla ja 60 kuvalla sekunnissa.

Remasterointi tuo mukanaan myös useita pelattavuusparannuksia. Pelaajat voivat nyt liikkua tähdatessaan, mikä ei ollut mahdollista alkuperäisessä julkaisussa. Myös NPC-hahmojen käyttäytymistä on viritetty mukaansatempaavampaa kokemusta varten.

Elämänlaatua parantaviin ominaisuuksiin kuuluu parannettu käyttöliittymä ja autotallennuksen lisääminen. Tarina äänitetään kokonaan yhdeksällä kielellä, mikä rikastuttaa entisestään kerrontaa.

Niille, jotka kaipaavat lisää sisältöä, Capcom tarjoaa digitaalisen deluxe-version, joka sisältää bonusasuja ja uutta taustamusiikkia ostoskeskukseen. Fyysinen julkaisu on suunniteltu marraskuulle 2024.

Ilmoitus merkitsee tervetullutta paluuta Dead Rising -sarjalle. Vaikka useita vuosia on kulunut viimeisestä alkuperäisestä pelistä, faneja ei ole unohdettu. Aiemmin tänä vuonna Capcom sisälsi Dead Risingin franchise revival survey -kyselyyn vihjaillen mahdollisista tulevista projekteista.

Vuonna 2006 julkaistu Dead Rising sai nopeasti omistautuneen seuraajakunnan, erityisesti Xbox 360 -omistajien keskuudessa. Pelistä syntyi menestyksekäs sarja Capcomille, ja kolme jatko-osaa julkaistiin 2000-luvun lopulla ja 2010-luvun alussa.

Viimeisin osa, Dead Rising 4, julkaistiin vuonna 2016 Xbox Onelle ja :lle. PlayStation 4 -versio nimeltä Frank's Big Package seurasi vuotta myöhemmin. Dead Rising 4 sai kuitenkin ristiriitaisia arvosteluja ja menestyi kaupallisesti heikosti.

Pettymyttävät myynnit johtivat uuden Dead Rising -pelin peruuntumiseen ja Dead Rising -pelejä vuodesta 2010 lähtien kehittäneen studion Capcom Vancouverin sulkemiseen.

Dead Rising Deluxe Remasterin avulla fanit voivat elää uudelleen alkuperäisen zombienmässäämisen kaaoksen modernilla uudelleentekemisellä. Toivottavasti tämä onnistunut remasterointi raivaa tietä tuleville seikkailuille Dead Risingin hullussa maailmassa!