Close to the Sun ja Sherlock Holmes: Crimes & Punishments ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Close to the Sun ja Sherlock Holmes: Crimes & Punishments ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Tällä viikolla Epic Games Storessa on ladattavissa ilmaiseksi kaksi peliä: ja .

Close to the Sun

Kauhuseikkailu Close to the Sunissa seikkailee journalisti Rose Archer, joka saa kutsun siskoltaan Adalta Helios-laivalle, jossa työskentelee tiedemiehiä itse Nikola Teslan alaisuudessa. Valtavalle alukselle saapuessaan Rose kuitenkin löytää edestään vain hylätyltä vaikuttavan laivan. Näistä lähtökohdista alkaakin siskon kohtalon selvittäminen mystisellä tutkimusaluksella.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentissa on ratkaistavana kuusi erilaista rikosta. Pelissä tutkitaan perinteisesti tiloja joissa rikokset tapahtuivat, mutta myös haastatellaan uhrien läheisiä ja muita rikokseen mahdollisesti liittyviä henkilöitä. Lopuksi voidaan vielä päättää kuka on syyllinen ja minkälainen tuomia langetetaan. Näillä valinnoilla on merkitystä tarinoiden vaihtoehtoisiin loppuihin.

Close to the Sun ja Sherlock Holmes: Crimes & Punishments on ladattavissa ilmaiseksi huhtikuun 16. päivä asti Epic Games Storesta.

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War

Vuoropohjainen strategiapeli Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä ja Epic Games Storesta.

Alunperin vuonna 2018 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät taistelemaan yhdellä neljästä ryhmittymästä: Space Marines, Astra Militarum, Orks sekä Necrons.

Pelissä taistellaan Gladius Prime planeetan herruudesta laajentaen valtakuntaa, halliten resursseja, kehittäen uusia teknologioita sekä rakentaen voimakkaita armeijoita.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Epic Games Storesta.

Klassiset aavikkoautot saapuvat Trackmania -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset aavikkoautot saapuvat Trackmania -peliin

Trackmania 20th Anniversary_ Desert Update Trailer 0-8 screenshot Large

juhlistaa 20-vuotista taivaltaan tuomalla takaisin alkuperäisen pelin vauhdikkaat aavikkoautot! Tämä päivitys on osa juhlintaa, jossa pelisarjan klassikkoautot ja -elementit tekevät paluun nykyaikaiseen Trackmaniaan.

Uusi Desert Car -päivitys sisältää kaiken tarvittavan aavikkokisojen hurjaan menoon: päivitetyn aavikkoauton, joka on viritetty toimimaan sulavasti modernissa pelimaailmassa, sekä 70 uutta rakennuspalikkaa ja 200 uutta lisäosaa ratojen rakentamiseen. Päivitykseen sisältyy myös uusia erikoisuuksia, kuten Desert Car -portti, innovatiiviset tasosilmukat ja entistä realistisemmat kivet ja kalliot ratojen maisemointiin.

Ajamisen lisäksi päivitys tarjoaa uutta pelattavaa Discovery-pelikampanjan muodossa. Kampanja sisältää 25 vauhdikasta uutta rataa ja maailmanlaajuisen ranking-listan, josta kolme parasta pelaajaa palkitaan 20. kesäkuuta. Pelipäivityksen myötä mukaan tulee myös päivittäisiä kisoja ja turnauksia, joissa kisataan aavikkoaiheisilla radoilla. Ensimmäisten cup-voittajien joukosta arvotaan myös Trackmania-aiheisia palkintoja.

Trackmania on luova ja vauhdikas ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda omia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvituksensa rajoittamana. Peruspelin voi ladata ilmaiseksi ja laajemmat Standard- ja Club-versiot ovat saatavilla 9,99 € ja 29,99 € hintaan.