Maaliskuussa ilmestyvä co-op seikkailupeli It Takes Two sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Maaliskuussa ilmestyvä co-op seikkailupeli It Takes Two sai uuden pelivideon

It Takes Two

ja ovat julkaisemassa draamaa ja komediaa yhdistelevän seikkailupelin konsoleille ja :lle maaliskuussa 2021.

Pulmanratkontaa, tasohyppelyä ja yhteistyötä yhdistelevässä pelissä pelaajat joutuvat ennennäkemättömän hullunkuriselle matkalle ja poikkeukselliseen pelikokemukseen.

Pelaajat ovat eroa tekevä pariskunta Cody ja May, jotka muuttuvat taian avulla nukeiksi. Fantasiamaailmaan lukittuneina he joutuvat pelastamaan suhteensa ja tyttärensä Rosen.

Peli on erityisesti tarkoitettu pelattavaksi kaverin kanssa ja kaverin voi kutsua mukaan ilmaiseksi Friend’s Pass -ominaisuuden avulla.

It Takes Two ilmestyy ja -konsoleille sekä PC:lle Originin ja -palvelun kautta maaliskuun 26. päivä 2021.

Kommentoi

Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset

Diablo 2: Resurrectediä pelaavien on mahdollista tuoda alkuperäisjulkaisun tallennukset uuteen versioon ja jatkaa peliä parannetuilla grafiikoilla.

Ominaisuudesta kerrottiin IGN:n haastattelussa, jossa toimittajat jutustelivat Diablo 2: Resurrectedin tuottajan Matthew Cederquistin kanssa.

”Kun työskentelimme Remasterin parissa mietimme, että mahtaisivatkohan vanhat tallenustiedostot toimia, joten me vain rykäsimme ne sinne ja se toimi! Tämä on paras ominaisuus ikinä!” Tuottaja hehkutti.

Harvalla lienee tallella vielä Diablo 2 -pelin tallennuksia ottaen huomioon kuinka vanhasta pelistä jo on kyse, mutta on silti mukava tietää, että mahdollisuus jatkaa vanhoja seikkailuja on kuitenkin olemassa.

Diablo 2: Resurrected julkaistaan :lle, - ja PlayStation 5 -konsoleille sekä Xbox Series X|S -laitteille.

Kommentoi

Valve keskeyttää Artifact 2.0 -pelin kehityksen – aiemmat versiot ilmaisiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Valve keskeyttää Artifact 2.0 -pelin kehityksen – aiemmat versiot ilmaisiksi

Artifact

Valve on ilmoittanut keskeyttävänsä Artifact 2.0 -korttipelin kehityksen. Pelin oli määrä olla uudistunut versio alunperin vuonna 2018 ilmestyneestä Dota -aiheisesta korttipelistä.

Valven viestin mukaan se ei onnistunut saamaan pelajaamäriä haluamalleen tasolle, joten jatkokehitys tuntui turhalta. Pelaajat voivat jatkossa ladata Artifact Classic ja Artifact Foundry (aiemmin Artifact 2.0 beta) versiot täysin ilmaiseksi.

Pelaajien pelissä ostamat kortit on muutettu erityisiksi keräilijäversioiksi, joita pystyy edelleen kauppaamaan. Varsinainen pelin kauppapaikkaominaisuus on kuitenkin poistettu. Jatkossa uusia kortteja saa ainoastaan pelaamalla.

Kommentoi