Codemasters julkaisee uuden Grid -ajopelin syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Codemasters julkaisee uuden Grid -ajopelin syyskuussa

GRID

Codemasters on tuomassa takaisin Grid -kilpa-ajopeliään tämän vuoden lopulla. Järjestyksessään pelisarjan neljäs osa Grid ilmestyy syyskuun 13. päivä.

Pelin ensimmäisessä trailerissa fiilistellään GT Le Mans ja vanhempia autoja. vihjailee myös ensimmäisestä osasta tuttua kelausominaisuutta. Pelissä pääsee kisaamaan neljässä maanosassa ja monilla tutuilla kilparadoilla.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 2008 kun Race Driver: Grid julkaistiin. Se toi pelisarjaan täysin uuden ominaisuuden, jossa pelaaja pystyi kelaamaan takaisinpäin ajojaan. Peli sai jatkoa vuonna 2013, mutta oli monille pettymys. ilmestyi hyvin piakkoin vuonna 2014.

Grid ilmestyy syyskuun 13. päivä ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa

Project CARS 3

on kertonut lopettavansa Project CARS -ajopelisarjan. Pelin parissa työskennelleet Slightly Mad Studiosin tiimit siirtyvät muiden pelien pariin.

Project CARS -pelisarja päätyi EA:lle vuonna 2021 kun se osti Codemasters pelistudion Take-Two:n nenän edestä.

Ensimmäinen Project CARS -peli ilmestyi vuonna 2015 ja sai jatkoa 2 -pelin myötä vuonna 2017. Nämä kaksi ensimmäistä peliä poistuivat pelikauppojen listoilta aiemmin tänä vuonna umpeentuneiden auto- ja ratalisenssien myötä.

Pelisarjan viimeisin osa 3 ilmestyi vuonna 2020, mutta ei onnistunut saavuttamaan aiempien pelien suosiota. Project CARS ei myöskään sovi enää EA:n ajopelien portfolioon. EA:lla on mm. Need For Speed, Grid ja F1 -pelisarjat.

Kommentoi

GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan

GRID Legends

EAn ja Codemastersin GRID Legends -ajopeli on saanut uuden kestävyyspelitilan, jossa pelaajat pääsevät koettelemaan taitojaan useiden ajoluokkien kera. Voit katsoa Enduring Spirit -pelitilan trailerin alta.

Uuden pelitilan lisäksi peliin on saatu uutena ratana legendaarinen Fuji Speedway -kilparata. Mukana on myös neljä uutta autoa: Mazda Autozam AZ-1 Mazdaspeed, Bentley Continental GT3, Bentley Speed 8 sekä BMW V12 LMR.

GRID Legends on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Origin ja Steam -palveluiden kautta. Enduring Spirit -lisäosan voi ostaa erikseen ja sen saa ilmaiseksi osana pelin Deluxe Edition -versiota.

Kommentoi