Commandos 3 Remaster tulossa PC:lle ja konsoleille – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Commandos 3 Remaster tulossa PC:lle ja konsoleille – katso traileri

Commandos 3 HD Remaster

ja ovat julkaisemassa uudelleenmasterointia vuoden 2003 reaaliaikaisesta strategiapelistä Commandos 3. Voit katsoa uusinnon trailerin alta.

Uusinnon grafiikat on tuotu nykypäivän laitteille parannetuilla mallinnuksilla sekä tekstuureilla, jotka kaikki on tehty tyhjästä uudelleen. Myös pelin käyttöliittymää on päivitetty.

Pelissä pelaajat joutuvat Toiseen maailmansotaan ja Euroopan armottomille taistelukentille. Pääset taistelemaan mm. Stalingradiin, Berliiniin sekä Normandiaan kuuluisaan maihinnousuun.

ilmestyy 4, One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle syyskuussa. Peli tulee olemaan saatavilla myös Game Pass -palvelun kautta.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi