Conan – barbaari sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Conan – barbaari sarja tulossa Netflixiin

Conan - barbaari

on parhaillaan tuottamassa – barbaari -aiheista näyteltyä sarjaa. Sarja tullaan tuottamaan yhdessä Pathfinder Median kanssa, kertoo Deadline -verkkosivusto.

Sarja on kuitenkin vielä alkutekijöissään ja sille etsitään parhaillaan käsikirjoittajaa, ohjaajaa ja showrunneria.

Arnold Schwarzenegger näytteli pääosaa 80-luvun elokuvissa ja vuoden 2011 uusintoleffassa pääosaa näytteli Jason Momoa. Schwarzenegger on ilmoittanut olleensa edelleen kiinnostunut roolista.

Hahmon on alunperin luonut Robert E. Howard vuonna 1932 osana Weird Tales -julkaisua.

Kommentoi

The Witcher -sarjan kuvaukset jatkuivat – tältä Geralt näyttää kakkoskaudella Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan kuvaukset jatkuivat – tältä Geralt näyttää kakkoskaudella

The Witcher - Netflix

on jatkanut suositun The Witcher -sarjan kakkoskauden kuvauksia ja ovat sen kunniaksi julkaisseet kuvan päähahmo Geraltista uuden panssarinsa kera.

Sarjan toisen kauden kuvaukset keskeytyivät koronaviruksen takia ja kauden julkaisu vuoden 2021 alkupäästä siirrettiin myöhäisemmälle ajankohdalle.

Nähtäväksi jäänee päästäänkö sarjan uusia hahmoja kuten Vesemirin rooliissa nähtävää Kim Bodniaa (The Bridge, Killing Eve) näkemään tulevien viikkojen aikana.

Uutisoimme hiljattain myös kuinka sarjan kolmas kausi on mahdollisesti saanut vihreää valoa.

Kommentoi

The Witcher -sarjan kolmas kausi näyttäisi olevan tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan kolmas kausi näyttäisi olevan tuloillaan

The Witcher - Netflix

Netflixin suursuosioon nousseen The Witcher -sarjan toinen kausikaan ei ole vielä kuvattu valmiiksi asti, mutta nyt sarjan kolmas kausi on ilmestynyt Writer’s Guild of America West -tahon listoille.

Listauksen mukaan kauden showrunnerina toimisi tuttuun tapaan Lauren S. Hissrich ja sen tuotanto alkaisi tämän tai ensi vuoden puolella. Alustavasti kolmannen kauden odotettaisiin ilmestyvän vuonna 2022.

Hissrichin mukaan sarjalle on materiaalia suunniteltuna yhteensä seitsemälle kaudelle. Tuloillaan ovat myös spin-off esiosasarja sekä animoitu elokuva aiheeseen liittyen.

Kommentoi