Control ja Baba Is You nappasivat palkintoja Pohjoismaiden pelitapahtumassa Kommentit pois päältä artikkelissa Control ja Baba Is You nappasivat palkintoja Pohjoismaiden pelitapahtumassa

Control

Kotimaisen Remedy Entertainmentin ja Hempulin eli Arvi Teikarin ovat napanneet palkintoja -tapahtumassa viime viikolla.

Control nappasi palkinnoista parhaan teknologian osalta ja myös Nordic Game of The Year 2020 palkinnon. Baba Is You puolestaan sai palkinnon parhaimmasta pelisuunnittelusta.

Tässä vielä tarkemmin kaikki palkintojen saajat:

Paras taide: Sayonara Wild Hearts, Simogo (Ruotsi)
Paras ”hauskaa kaikille”: What the Golf?, Triband (Tanska)
Paras teknologia: Control, (Suomi)
Paras debyytti: My Friend Pedro, Deadtoast (Ruotsi)
Paras äänimaailma: Mutazione, Die Gute Fabrik (Tanska)
Paras pelisuunnittelu: Baba is You, Oy (Suomi)
Paras VR/XR: Ghost Giant, Zoink Games (Ruotsi)
Pohjoismaiden Vuoden Peli (pienet näytöt): Sayonara Wild Hearts, Simogo (Ruotsi)
Tuomariston valinta: Mosaic, Krillbite Studio (Norja)
Pohjoismaiden Vuoden Peli 2020: Control, Remedy Entertainment (Suomi)

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin on saamassa odotetun Alan Wake -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Remedyn työstämä CrossfireX yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Remedyn työstämä CrossfireX yksinpelikampanja sai uuden trailerin

CrossfireX

Kotimaisen Remedy Entertainmentin työstämä yksinpelikampanja CrossfireX -peliin on saanut uuden trailerin. Peli on korealaisen Smilegaten suursuositun Crossfire -pelin konsoliversio. Peliä on kautta-aikojen pelannut yhteensä yli miljardi pelaajaa, joista suurin osa on Kiinasta ja Koreasta.

Peli saapuu Xbox One -konsolille myöhemmin tänä vuonna, mutta se on kuitenkin optimoitu loppuvuodesta ilmestyvälle Xbox Series X -konsolille. Pelin moninpeliominaisuuksista vastaa Smilegate. Yksinpelikampanja koostuu operaatioista, jotka puolestaan jakautuvat jaksoihin.

CrossfireX -pelin yksinkampanja ilmestyy myöhemmin tänä vuonna pelin Premium kausipassin kautta.

Kommentoi