Control päivittyy muunmuassa uusiin grafiikkaoptioihin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Control päivittyy muunmuassa uusiin grafiikkaoptioihin PC:llä

Controlia on jo ehditty kehumaan maailmalla parhaaksi ”raytracingin” näyttäjäksi, mutta se voi saada myös uudemmatkin pelit nikottelemaan valoleikeillään ja heijastusherkuillaan. informoi seuraavaa:

  • ongelmiin auttaa, jos päivitetään uusimpaan versioon (1903).
  • Seuraavassa päivityksessä motion blurin ja film grainin voi kytkeä päälle ja pois.
  • Yleisistä suorituskyvyn päivityksistä on kuulemma puhe, mutta tarkempaa tietoa ei ole, miten ne täytetään.
  • jäi pois tuotantoresurssien takia, eikä sitä aiota peliin tuoda. 505 toivoo, että pelin muut ominaisuudet korvaavat sen puutteen.

lupaa, että tämä on vain alkua ja peliin tulee huimasti uudistuksia. Saa nähdä missä vaiheessa konsolit saavat optimointia, sillä peli takkuilee välillä aika ikävästi varsinkin kun ruudulla tapahtuu paljon, mutta välillä myös uusille alueille siirryttäessä.

Koko päivityksen pääset lukemaan täältä

Kommentoi

Alan Wake -tv-sarja edistyy – AMC osti oikeudet sarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa Alan Wake -tv-sarja edistyy – AMC osti oikeudet sarjaan

Yhdysvaltalainen televisiokanava AMC on ostanut oikeudet kotimaisen toimintaseikkailu Alan Wake -aiheiseen tv-sarjaan.

Pelin kehittäneen Remedyn luova johtaja Sam Lake kertoi aiheesta pelin hiljattaisessa 12-vuotisjuhlan päivityksessä.

Alan Wake -tv-sarjasta puhuttiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2018. Tällöin tuottajana ja käsikirjoittana toimi muassa Legion, Under The Dome ja Cloak & Dagger -sarjoista tuttu Peter Calloway.

Kotimaisen Rememdy Entertainmentin kehittämä ja Microsoftin julkaisema ilmestyi vuonna 2010.

Kommentoi

CrossfireX ilmestyi Xbox -konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa CrossfireX ilmestyi Xbox -konsoleille – katso julkaisutraileri

CrossfireX

Eteläkorealaisen Smilegaten kehittämä CrossfireX -peli on nyt ilmestynyt ja sekä S -konsoleille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Crossfire X on vuonna 2007 ilmestyneen Crossfire -pelin konsoliversio. on kehittänyt alkuperäisen pelin ja sen konsoliversion moninpeliosion. Kotimainen Remedy puolestaan on tuottanut pelin yksinpelikampanjan, joka koostuu operaatioista, jotka puolestaan jakautuvat jaksoihin.

Crossfire X on nyt saatavilla ilmaiseksi ja Xbox Series X sekä S -konsoleille.

Kommentoi